Home Recomandari 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de paza si protectie – acestea iti pot oferi mai mult decat crezi!

4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de paza si protectie – acestea iti pot oferi mai mult decat crezi!

servicii de paza si protectie | Niru Guard

Pentru multi oameni, o firma care ofera servicii de paza si protectie le poate pune la dispozitie agenti de paza si eventual un sistem de alarma bine instalat. Totusi, acestea sunt doar doua dintre lucrurile pe care o asemenea firma ti le poate oferi. Domeniul cunoscut ca si securitate, ce implica si paza si protectia, este unul foarte vast.

Evident, o firma moderna iti va putea pune la dispozitie securitate in adevaratul sens al cuvantului, in comparatie cu firmele care ofera doar servicii de baza.

Iata 4 motive pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile unei firme de top!

Modalitati si optiuni de securitate diverse

O firma ce ofera servicii de paza si protectie nu se bazeaza pe un singur protocol, proces, sau pe o singura modalitate de garantare a securitatii. Acestea, mai ales daca sunt la curent cu ultimele noutati din industrie, iti pot pune la dispozitie o gama variata de optiuni de securitate.

Prin intermediul mai multor tehnici si tactici, scad riscurile ca raufacatorii sa patrunda in incinta afacerii tale, printre altele. De exemplu, daca folosesti acelasi cod de securitate la toate usile din cladirea ta, e clar cat de usor este pentru o echipa de hoti profesionisti sa treaca de sistemul de securitate.

Ochi antrenat pentru probleme minore – dar care pot avea efecte majore

Chiar si un bec ars din perimetrul afacerii tale poate fi sansa perfecta pentru un hot sa-si faca treaba. O firma ce ofera servicii de paza si protectie isi va instrui agentii de securitate privind problemele minore care pot aparea si care pot influenta major bunastarea unei afaceri.

Astfel, acestia iti vor atrage atentia asupra becurilor arse, murdariei, tufisurilor care au crescut prea mult si pot fi locuri bune de ascunzatoare si asa mai departe.

Iau in considerare si amentintarile la nivel intern

De multe ori, esti atacat chiar de cei pe care ii consideri apropiati. Acest lucru nu se aplica numai in prietenii. Pot exista angajati cu intentii rele care iti pot afecta serios afacerea si profiturile acesteia. Un sistem de securitate bine pus la punct prin intermediul unor servicii de paza si protectie de calitate va monitoriza activitatea angajatilor si perioadele cand acestia se afla in cladire.

Asadar tu, ca si administrator, vei putea afla daca vreun angajat a fost prezent in incinta afacerii tale in afara programului, printre altele.

Administrare corespunzatoare a cartelelor de acces si acreditarilor

Unele companii, din lipsa de resurse sau, din pacate, de chef, ofera noilor angajati cartele de acces menite unui fost angajat – caz in care acreditarile raman aceleasi. Acesta este doar unul dintre modurile care faciliteaza aparitia problemelor de securitate.

In momentul in care angajezi o firma de paza si protectie, acestia vor efectua un fel de audit al afacerii tale, din punct de vedere al securitatii si iti vor spune ce ar trebui sa schimbi si evident, ce ar trebui sa faci diferit.

Daca nu vrei sa stai pe ganduri prea mult si sa incepi colaborarea cu o firma ce ofera servicii de paza si protectie cat mai repede, contacteaza-i pe expertii NiruGuard – paza si protectie in regim VIP pentru afacerile din Romania!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.