Home Recomandari 5 motive pentru care sa alegi service-ul auto Automatic Gearbox

5 motive pentru care sa alegi service-ul auto Automatic Gearbox

Pentru orice sofer service-ul auto este deopotriva un partener de nadejde atunci cand are nevoie de schimbarea unor piese sau de reparatii auto, dar si un loc unde nu isi doreste sa ajunga prea des. Insa atunci cand esti soferul unei masini pe cutie automata de viteze este foarte important sa te asiguri de faptul ca ai la indemana datele de contact ale unui service auto specializat in diagnosticarea cutiilor automate, in revizia acestora si in reparatii pentru cutiile automate.Un astfel de service auto din Bucuresti este Automatic Gearbox. Exista mai multe motive pentru care soferii autoturismelor pe cutie automata de viteze pot sa aiba in vedere acest service auto. In ceea ce urmeaza vei putea gasi principalele 5 astfel de motive care recomanda acest service auto specializat in reparatiile cutiilor automate de viteze.

1.Experienta vasta in domeniu

Cu aproape un sfert de veac de experienta in repararea diferitelor cutii de viteze pentru toate tipurile de brand-uri auto si de modele, Automatic Gearbox este fara doar si poate o alegere foarte inspirata daca ai probleme la cutia de viteze automata. Vasta experienta in rezolvarea diferitelor defectiuni inseamna identificarea rapida a oricarei probleme aparute la cutia de viteze si solutionarea acesteia in cel mai rapid mod.

2.Personal instruit si specializat

Un al doilea motiv pentru care merita sa apelezi la acest service auto este reprezentat de echipa de specialisti si mecanici. Pe langa experienta acumulata de-a lungul timpului, personalul acestui service auto a urmat programe de specializare in Germania si Olanda. Astfel personalul celor de la Automatic Gearbox detine aptitudinile necesare pentru a rezolva conform celor mai ridicate standarde diferitele probleme care se pot ivi in cazul cutiei automate de viteze.

3.Promptitudine si eficienta

Un alt argument ce recomanda acest service auto este reprezentat de promptitudinea cu care vei putea identifica eventuala defectiune la cutia de viteze. Acest lucru se datoreaza faptului ca vei beneficia de diagnoza fara a avea nevoie de programare. Practic atunci cand doresti poti sa te prezinti in service pentru a solicita diagnosticarea cutiei de viteze. De aici rezulta si o eficienta foarte mare in identificarea defectiunilor si in gasirea rapida a solutiilor.

4.Conditii avantajoase pentru soferi

Diagnoza este gratuita, iar mecanicii vor cauta sa reconditioneze piesele uzate inainte de a lua decizia de a le schimba. Acest lucru ofera conditii avantajoase din punct de vedere al costurilor pentru soferi. Toate informatiile cu privire la servicii si costuri pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

5.Garantia calitatii

Nu in ultimul rand putem aminti ca si argument faptul ca acest service este autorizat de Registrul Auto Roman prin prisma experientei si a pregatirii in acest domeniu de activitate. Acest aspect reprezinta garantia calitatii pentru serviciile prestate si pentru piesele folosite pentru inlocuirea pieselor uzate.

In conditiile in care nu stii unde poti gasi cele mai bune servicii pentru reparatii cutii automate de viteze, retine aceste 5 motive pentru care merita sa alegi Automatic Gearbox. Toate informatiile cu privire la acest service auto din Bucuresti pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.