Home Recomandari Care sunt cele mai sigure locuri in care se pot ascunde microfoanele spion?

Care sunt cele mai sigure locuri in care se pot ascunde microfoanele spion?

Care sunt cele mai sigure locuri in care se pot ascunde microfoanele spion

In prezent, tehnologia a evoluat destul de mult, lasand loc multor gadget-uri si dispozitive sa existe pe piata. Printre aceste gadget-uri se numara si microfoanele spion, care au inceput sa fie folosite din ce in mai mult de persoane cat mai diverse, pentru a afla adevaruri care nu le dau pace.

Fie ca este vorba despre infidelitate, fie ca este vorba despre nevoia de a sti care e urmatorul pas pe care il face partenerul de afaceri, aceste microfoane spion sunt o investie de care multe persoane, in contextul actual, nu se pot lipsi.

Unde se pot ascunde cel mai bine aceste microfoane spion?

Datorita faptului ca au dimensiuni extrem de mici si sunt foarte usoare, microfoanele spion ofera posibilitatea utilizatorului lor de a le ascunde in locuri la care nimeni nu s-ar gandi vreodata. Pana la urma, persoanele care sunt ascultate nu trebuie sa-si dea seama de acest lucru, asa ca discretia lor trebuie sa atinga cote maxime.

In rafturile cu carti

Nimeni nu s-ar gandi vreodata ca in biblioteca din living, in multimea de carti, sta ascuns un microfon spion care inregistreaza toate sunetele din camera respectiva. Astfel ca, persoana ascultata va reusi sa se manifeste si sa vorbeasca in voie, nestiind, de fapt, ca tot ce spune este stocat intr-un dispozitiv mic.

In suportul de la perdea

Fiind un gadget care poate fi ascuns oriunde, este usor sa se gaseasca un loc in toata casa in care sa fie ascuns. Suportul de la perdea poate fi unul dintre aceste locuri ideale din care nu va fi gasit probabil niciodata microfonul spion.

In ursuletul de plus

Daca o persoana vrea sa inregistreze ceea ce spune bona copilului pentru a sti daca este de incredere sau nu, o idee buna ar fi sa amplaseze microfonul spion in jucaria preferata a sa pe care o ia peste tot cu el. Astfel, bona se va comporta natural si daca parintele copilului sesizeaza unele nereguli, va avea si dovada acestora cu ajutorul microfonului spion.

In ceasuri sau alte dispozitive

Aceasta idee este mai mult potrivita pentru partenerii de afaceri, ale caror activitati pot parea suspecte. Daca riscul de a pune in pericol firma este mare din cauza unui partener de afaceri care are alte intentii, un microfon spion poate fi solutia ideala. Astfel, vor exista dovezi impotriva persoanei ascultate, care nu-si va da seama deloc ca fiecare cuvant pe care il spune poate fi folosit impotriva sa.

In brichete

Daca persoana care urmeaza sa fie ascultata este fumatoare, un loc inteligent si sigur de a plasa microfonul spion este chiar in bricheta sa. Astfel, va lua bricheta oriunde merge, iar fiecare lucru pe care il spune va fi inregistrat.

Prin urmare, microfoanele spion, aceste dispozitive de mici dimensiuni si usor de amplasat in locuri la care cel mai probabil nimeni nu s-ar gandi, sunt o varianta pe care orice persoana are posibilitatea sa o ia in calcul in cazul in care isi doreste sa asculte ceea ce spune prietenul / partenerul de viata / partenerul de afaceri / angajatii sai etc.

 

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.