Home Recomandari Cauti un cadou office cu care sa impresionezi? Iata cateva idei!

Cauti un cadou office cu care sa impresionezi? Iata cateva idei!

Inca din cele mai vechi timpuri, cadourile au reprezenatat o cale excelenta prin care oamenii si-au aratat recunostinta unii fata de ceilalti. Oferirea de cadouri reprezinta in fond un gest deosebit prin care putem aduce zambete si prin care putem chiar schimba dispozitia unor persoane importante din viata noastra. Daca lucrurile sunt in general mai simple in cazul cadourilor obisnuite, pe care le oferim persoanelor dragi, situatia se complica putin atunci cand vine vorba despre cadouri office, avand in vedere ca acestea presupun totusi o oarecare doza de seriozitate. Din fericire insa, exista cateva norme dupa care ne putem ghida in alegerea acestora, astfel ca riscul de a oferi un cadou mai putin inspirat, va scadea drastic.

O greseala destul de comuna pe care o facem atunci cand suntem pusi in situatia de a alege cadouri pentru orice ocazie este aceea ca ne legam de ideea ca exista un cadou universal potrivit pentru orice imprejurare. Un cadou office potrivit este in general unul mai putin personal, dar care ar trebui sa exprime totusi respect, bun simt si recunostinta. Iata asadar cateva idei de cadouri office care te pot scuti de ore intregi de cautari prin magazinele de specialitate!

            Produsele de birotica

Daca exista o categorie de cadouri office cu care nu vei putea da niciodata gres, acelea sunt cu certitudine cele din gama birotica. Caracterul impersonal al acestora este mai mult decat ideal atunci cand vorbim despre cadouri office, pentru ca in aceste imprejurari este esential sa lasam deoparte acele daruri constituite din parfumuri, produse de imbracaminte sau cele de ingrijire personala, pentru ca nu sunt deloc potrivite pentru in cazul unor persoane cu care nu avem o relatie cat de cat apropiata. Astfel, clasicele produse de birotica si papetarie precum sunt seturile formate din instrumente de scris, capsatoarele sau perforatoare sunt produse cu care nu vei da niciodat gres.

Incarcatoare wireless

Tehnologiile moderne pot de asemenea constitui cadouri office impresionante, mai ales daca ne indreptam atentia inspre produse precum revolutionarele incarcatoare wireless sau inspre suporti pentru tablete. Aceste accesorii sunt uzuale in prezent oricui si isi vor gasi in mod cert utilitatea in cazul oricarei persoane care isi desfasoara munca la birou si nu numai.

Cartile cu tematica legata de profesie

O alta idee de cadou office interesanta este cea de a oferi o carte cu tematica ce are lagatura cu profesia persoanei careia ii vei oferi darul. Spre exemplu, daca persoana lucreaza in domeniul marketing-ului, la ora actuala exista numeroase titluri de carti pe care i le poti oferi si pe care le va aprecia.

Ceasurile de mana

Desi ceasurile de mana ar putea fi incluse in categoria cadourilor mai personale, aestea pot fi insa oferite si atunci cand vine vorba despre colegi de munca sau chiar si despre sef. Ceasurile de mana deonta bunul-gust si eleganta, motiv pentru care pot fi oferite drept daruri in aproape orice circumstanta. Asigura-te insa ca optezi pentru un model de ceas de mana elegant si serios, asa cum se preteaza in cazul unui cadou office.

 

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.