Home Recomandari Ce presupun serviciile de gazduire sediu social?

Ce presupun serviciile de gazduire sediu social?

Pentru ca o firma sa isi desfasoare activitatea, aceasta trebuie sa dispuna de un sediu social. Acest sediu social este locatia unde firma respectiva este reprezentata de asociatii si administratorii firmei, fara a fi neaparat nevoie ca la adresa respectiva sa se desfasoare activitati economice. Uneori gasirea unui sediu social poate fi o adevarata provocare pentru anumite firme.

Acest lucru datorita faptului ca pentru anumite sedii sociale este nevoie de aprobarea vecinilor sau a asociatiilor de proprietari. In alte cazuri costurile cu chiria sau cu achizitia unui spatiu pentru a fi folosit drept sediu social sunt mult prea mari. In acest context cea mai la indemana optiune o reprezinta serviciile de gazduire sediu social. Astfel de servicii sunt oferite de catre firmele care ofera servicii complete pentru infiintarea si radierea societatilor comerciale.

Daca pana acum nu ai auzit despre astfel de servicii, trebuie spus ca prin gazduirea sediului social se intelege un contract prin care un anumit spatiu este oferit contra unei sume de bani pentru a fi folosit drept sediu social pentru o entitate cu personalitate juridica in vederea desfasurarii unei activitati economice. Acel spatiu va fi folosit in documentele pentru infiintarea firmei, dar si pentru a pastra documentele de gestiune a firmei respective. De asemenea, corespondenta cu institutiile statului, institutiile bancare sau partenerii de afaceri va fi primita la adresa respectivului sediu social.

Serviciile de gazduire sediu social vin in intampinarea acelor antreprenori care isi doresc deschiderea unui afaceri, dar nu au la dispozitie un sediu social pe care sa il treaca in actele care urmeaza a fi depuse la Registrul Comertului. Odata ce apelezi la aceste servicii, problema cu sediul social este rezolvata intr-un timp foarte scurt si poti astfel continua cu procesul pentru infiintarea firmei.

Daca doresti sa beneficiezi inclusiv de servicii pentru infiintarea firmei, indiferent de tipul de personalitate juridica pentru care optezi, poti apela si pentru aceste servicii la o firma profesionista. Cu alte cuvinte poti sa te adresezi deopotriva pentru serviciile de infiintare a firmei si pentru serviciile de gazduire sediu social apeland la aceeasi firma. Facand o astfel de alegere ai certitudinea ca fiecare etapa pe care trebuie sa o urmezi pentru deschiderea unei afaceri va fi rezolvata rapid si eficient, iar in cel mai scurt timp vei primi certificatul de inregistrare de la Registrului Comertului.

Pentru servicii de infiintare firme si gazduire sediu social poti sa apelezi la firma Lextor. Aici vei avea parte de personal calificat si cu experienta in toate operatiunile specifice pentru infiintarea firmelor. Lextor activeaza de multi ani pe piata acestor servicii si ofera consultanta pentru alegerea tipului de personalitate juridica si a codurilor CAEN sub care o afacere isi poate desfasura activitatea. De asemenea vorbim despre servicii pentru radierea firmelor, dar si pentru deschiderea punctelor de lucru sau pentru gazduirea sediului social.

Toate informatiile referitoare la serviciile oferite de aceasta firma profesionista in domeniul infiintarilor de firme sunt disponibile pe lextor.ro. Lasa in seama profesionistilor infiintarea unei firme si gazduirea sediului social pentru afacerea ta.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.