Home Recomandari Cum evaluezi performanta si eficienta unui agent ce iti asigura servicii de paza si protectie?

Cum evaluezi performanta si eficienta unui agent ce iti asigura servicii de paza si protectie?

servicii de paza si protectie | MAO Protect

Exista o diferenta intre firma care iti asigura servicii de paza si agentii acesteia. Chiar daca cei din urma lucreaza pentru firma respectiva, este de la sine inteles ca, uneori, renumele si calitatea brand-ului nu se transmit catre toti membrii echipei de lucru – desi acest lucru ar trebui sa se intample.

Asadar, atunci cand angajezi o astfel de firma, nu trebuie sa evaluezi doar modul in care aceasta este administrata. Trebuie, totodata, sa acorzi atentie sporita si agentilor de paza, mai ales din moment ce ei se vor ocupa, in mod direct, de paza si protectia ta sau a afacerii tale.

Tinuta si aspect profesional

Tinuta si modul in care se prezinta un agent nu numai ca inspira incredere in serviciile oferite de acesta, dar ii si face pe raufacatori sa stea la distanta. Dupa cum ar spune unii, abordezi in mod diferit un agent care sta mereu in pozitie de drepti si are grija de uniforma sa.

Pe scurt, agentul trebuie sa respecte in permanenta atat tinuta firmei la care este angajat, cat si regulile privind aceasta tinuta – pozitia ecusonului, insignei si asa mai departe.

Adaptabilitate si fiabilitate

Este de la sine inteles ca, pentru asigurarea de servicii de paza de calitate, un agent trebuie sa fie in permanenta punctual. Acest lucru inseamna ca tu, ca si client al firmei de paza, trebui sa te poti baza mereu pe agentul sau agentii responsabili de afacerea ta.

Agentii trebuie sa fie fiabili – sa-si indeplineasca mereu sarcinile si sa evite intarzierile sau complicatiile.

Un bagaj de cunostinte in continua dezvoltare

Dezvoltarea profesionala si personala a unui agent de paza nu se termina odata cu finalizarea cursurilor si obtinerea calificarii de agent. Acesta trebuie sa fie, atat fizic, cat si mental, in continua dezvoltare atunci cand vine vorba de noutati din domeniu.

Afacerile sunt si ele intr-o continua dezvoltare. Astfel, agentul de paza trebuie sa fie la curent cu modalitatile prin care o afacere poate fi atacata si la cele prin care el poate preveni aceste atacuri.

Rapoarte realizate la timp si corespunzator

Un agent ce ofera servicii de paza se ocupa si de redactarea rapoartelor. Acestea din urma sunt esentiale atat pentru firma de paza, cat si pentru clientul acesteia (eventual pentru viitoarea firma ce se va ocupa de securitatea afacerii clientului).

Rapoartele corespunzatoare sunt cele usor de inteles si redactat intr-un mod clar, concis. Astfel, agentul trebuie sa se poata exprima foarte bine atat verbal, cat si in scris, printre altele.

Care este cea mai importanta calitate cand vine vorba de servicii de paza?

Aceasta calitate este rezulatul muncii in echipa – a agentilor si a echipei din spatele acestora, administratori plus dispecerat. Anume, este vorba despre timpul de raspuns al firmei de paza. Pentru multi proprietari de afaceri, acesta este singurul aspect care conteaza!

Daca esti in cautarea unei firme de paza si protectie care iti poate pune la dispozitie agenti de securitate bine antrenati, conform standardelor europene si nu numai, apeleaza cu incredere la New MAO Protect – profesionalism, calitate, dezvoltare si rapiditate!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.