Home Recomandari Cum poti deschide un SRL fara stres?

Cum poti deschide un SRL fara stres?

Atunci cand vrei sa incerci o noua abordare pentru a-ti asigura veniturile familiei si ai decis ca vrei sa urmezi drumul antreprenoriatului, este important sa stii cum poti face acest lucru in cel mai facil mod si urmand cel mai la indemana drum.

Pentru ca legislatia din tara noastra permite deschiderea unei firme sub diferite entitati cu personalitate juridica, este important de stiut ca cea mai simpla optiune o reprezinta personalitatea juridica de tip Societate cu Raspundere Limitata sau SRL. Acest tip de societate comerciala este cel mai usor de infiintat, iar obligatiile sunt la indemana oricui pentru a fi respectate.

Tocmai de aceea cei mai multi antreprenori care isi doresc sa inceapa un business opteaza pentru infiintare SRL. Doar ca pana la inceperea activitatii propriu-zise este nevoie de urmarea unor pasi si de intocmirea unei documentatii. De foarte multe ori acest lucru presupune un stres suplimentar si timp irosit. Din fericire acum poti de iti deschizi un SRL fara stres si fara timp pierdut, iar pentru acest lucru nu trebuie decat sa apelezi la o firma care presteaza astfel de servicii pentru infiintarea de firme.

In cadrul serviciilor prestate de aceste firme vei beneficia de servicii complete astfel incat in cel mai scurt timp si fara nici cel mai mic efort sa primesti toate documentele si actele care atesta posibilitatea de a incepe activitatea in cadrul firmei tale. Pentru acest lucru firma careia te adresezi in vederea deschiderii unui SRL se va ocupa de completarea intregului dosar care trebuie depus la Registrul Comertului, aceasta fiind institutia statului care se ocupa de inregistrarea unor noi societati comerciale.

Dosarul necesar pentru infiintare SRL presupune intocmirea unui act constitutiv pe baza caruia este infiintata noua societate comerciala, redactarea contractului de comodat sau de inchiriere cu privire la sediul unde urmeaza sa activiteze viitoarea societate comerciala si completarea documentatiei necesare pentru rezervarea denumirii noii societati comerciale.

Toate aceste documente sunt depuse la Registrul Comertului impreuna cu copii dupa actele de identitate ale viitorului administrator al firmei. In situatia in care in urma depunerii documentatiei la Registrul Comertului sunt solicitate modificari sau completari ale dosarului, de acest lucru se va ocupa tot firma la care ai apelat pentru acest demers.

De cele mai multe ori nu este nevoie de alte completari sau modificari, avand in vedere experienta si expertiza unei astfel de firme in activitatea de infiintare a noilor societati comerciale. Odata ce documentatia este aprobata, urmeaza sa primesti toate actele si documentele in baza carora iti poti desfasura activitatea economica pentru care ai ales sa iti deschizi SRL-ul.

In momentul in care apelezi la o firma pentru infiintare SRL alegi sa scapi de tot stresul si timpul pierdut cu acest demers. In acest mod te poti concentra pe activitatea specifica pe care urmeaza sa o desfasori in cadrul firmei si sa oferi clientilor tai cele mai bune servicii sau produse. Costurile pentru aceste servicii de infiintare a unei noi societati comerciale sunt accesibile pentru orice viitor antreprenor care doreste sa scape de stresul necesar pentru acest demers.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.