Home Casa si Gradina Cum sa iti alegi lumina cu LED pentru interior in functie de activitatile realizate

Cum sa iti alegi lumina cu LED pentru interior in functie de activitatile realizate

Alegerea unei aplici cu LED inseamna, de fapt, optarea pentru un dispozitiv de iluminat cu aplicatii multiple intr-un format economic cu un design modern. Asadar, nu mai astepta alte variante si cauta printre sutele de produse diverse care ofera nu numai lumina necesara locuintei tale, ci si un aspect placut, modern.

Aplicele cu LED sunt potrivite pentru toate incaperile interioare, iar alegand forma si designul potrivit al aplicei, vei avea sansa de a oferi un stil unic oricarei incaperi a casei fara prea mare efort. Mai mult decat atat, importanta este si culoarea care vrei sa iti lumineze locuinta, iar pentru aceasta poti alege dintr-o varietate de culori de pe site-ul instalmen.ro . Insa cum stii de unde sa alegi aplica LED potrivita pentru spatiul pe care doresti sa il luminezi?

Inainte de toate, este foarte important sa te hotarasti asupra stilului pe care doresti sa il oferi incaperii respective sau chiar intregii locuinte, iar in functie de aceasta poti alege dintre variantele prezentate mai jos.

Alege albul cald pentru o atmosfera confortabila si calda

Albul cald este de departe cel mai comun tip de iluminare cu LED. Este o nuanta familiara tuturor, pentru ca este si lumina difuzata de lumanari. Aceasta este, de asemenea, nuanta iluminarii incandescente sau a halogenului traditional. Becurile cu LED care difuzeaza albul cald se potrivesc foarte bine in camerele de zi pe care le doresti calde, dat fiind ca este un alb galbui care iti ofera senzatia de confort.

Albul neutru pentru confort vizual

Tonul neutru este cel care se apropie cel mai mult de lumina naturala. Temperatura luminilor in alb neutru este cea intalnita in mod conventional in tuburi si proiectoare LED. Poti opta pentru un LED cu alb neutru atunci cand vrei sa evidentiezi simplitatea si minimalismul unei camere precum baia sau bucataria sau in zonele de trafic intens, cum ar fi un hol. De asemenea, o astfel de lumina este folosita pentru spatiile de lucru in care lucrezi la birou sau te rasfateti cu lectura.

Albul rece pentru o culoare dinamica si stimulanta

Albul rece este un alb care se apropie de lumina albastruie. Acesta difuzeaza tonuri albastre dinamice care creeaza o atmosfera mai dinamica, mai stimulatoare. Poti opta pentru un bec cu LED care difuzeaza o lumina de tip „alb rece” in zonele in care te angajezi in activitati zilnice, precum intrarea in casa, la masa de machiaj sau atelierul de pictura.

Poti combina diferitele temperaturi de culoare?

Da, poti varia tonurile de culoare in functie de randarea dorita. De obicei, intr-o bucatarie, blatul de lucru va fi iluminat in alb neutru sau rece, iar zona de luat masa in alb cald sau rece. In baie, este recomandata o sursa de lumina alb cald si una alb rece.

In magazinul nostru online poti gasi o gama vasta de becuri  pe care sa le alegi in concordanta cu activitatile prestate in interiorul casei, in functie de camera in care exista corpurile de iluminat si de ceea ce vrei sa obtii.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Marian D.
Mai multe articole din Casa si Gradina
Comments are closed.