Home Recomandari Magazin airsoft in Bucuresti pentru pasiunea ta

Magazin airsoft in Bucuresti pentru pasiunea ta

Magazin airsoft in Bucuresti pentru pasiunea ta

Pistoalele Airsoft sunt pistoale speciale cu aer comprimat care sunt utilizate in principal pentru jocul tactic Airsoft si sunt disponibile ca pistoale si arme lungi la dakka.ro care este un magazin airsoft in Bucuresti. Pistoalele si revolverele airsoft sunt considerate arme scurte, iar pustile ca fiind arme lungi.

In Airsoft, mai multe echipe sau jucatori concureaza unele impotriva celeilalte in diverse scenarii si rezolva sarcini diferite. Munitia pentru arme se numeste gloante Airsoft sau BB si are de obicei un diametru de 6 mm. Sunt fabricate din plastic, biomateriale sau metal. Pistoalele airsoft au diferite moduri de functionare pentru a scoate glontul din teava pistolului.

Pistoale airsoft cu presiune cu arc

In cazul armelor cu arc, un arc in spirala este armat manual in arma airsoft. Arcul declanseaza miscarea unei mansete, creand aer comprimat. Aceasta presiune a aerului este folosita pentru a impinge BB din teava pistolului airsoft. Deoarece pistolul airsoft trebuie rearmat cu presiunea arcului inainte de fiecare lovitura, nu exista pistoale, revolvere sau pusti de tip airsoft semi-automate sau complet automate.

Pistoale airsoft gaz-CO2

Pistoalele cu gaz airsoft au nevoie de un gaz propulsor special pentru a scoate munitia airsoft din teava pistolului. Aceasta constructie permite fabricarea de pistoale si pusti airsoft semi si complet automate. Cel mai cunoscut gaz airsoft pentru armele airsoft este gazul verde. Capsulele de CO2 sunt utilizate in principal la pistoalele airsoft.

Pistoale electromecanice airsoft

Armele electromecanice airsoft sunt actionate electric. In interiorul armei airsoft functioneaza un motor electric, care foloseste un tren de viteze special pentru a tensiona un arc spiralat sau pentru a deplasa un piston cu un manson. Aerul din pistoalele airsoft este comprimat si astfel se realizeaza o frecventa mare de tragere.

Cine poate cumpara arme airsoft?

Cand cumperi pistoale si pusti airsoft, trebuie acordata atentie energiei botului pistolului airsoft. Pistoalele de tip airsoft cu o energie a botului sub 0,5 Joule sunt disponibile cu dovada varstei de la varsta de 14 ani. Armele airsoft cu o energie la foc mai mare de 0,5 jouli pana la un maxim de 7,5 jouli pot fi vandute numai persoanelor cu varsta peste 18 ani care pot prezenta o dovada valabila a varstei.

Ce altceva ar trebui sa stii despre armele airsoft?

Exista trei aspecte legale ale armelor airsoft, armele lungi sau scurte. Acestea sunt:

  • arme aparente;
  • arme airsoft lungi;
  • arme airsoft complet automate airsoft.

Armele airsoft, fie ca sunt pistoale sau pusca airsoft, sunt arme pretinse, deoarece cu greu pot fi distinse de original. Prin urmare, pistoalele airsoft pot fi transportate numai pe proprietatea pacificata si in timpul transportului intr-un container incuiat fara permisiune. Armele Airsoft lungi si scurte pot fi achizitionate fara licenta de arma daca energia este sub 7,5 jouli. O dovada valabila a varstei este suficienta. Pistoalele de airsoft complet automate sunt permise pana la un maxim de 0,5 joule.

 

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.