Home Recomandari Piesele auto obtinute din dezmembrari, o cale accesibila prin care iti poti repara masina

Piesele auto obtinute din dezmembrari, o cale accesibila prin care iti poti repara masina

Inca din momentul achizitiei, orice sofer este constient de faptul ca in timp, un autovehicul presupune diferite investitii in componente noi, pentru ca uzura va avea intotdeauna ultimul cuvant de spus. Asa cum bine stim, indiferent de marca lor, masinile sunt concepute din piese si accesorii cu o durata de viata limitata, motiv pentru care investitiile in altele noi sunt practic inevitabile. Pot exista insa situatii in care aceste investitii pot deveni de-a dreptul costisitoare, astfel ca multi soferi cauta solutii alternative prin care sa isi remedieze autovehiculele, fara a investi sume exorbitante de bani. Astfel, piesele auto obtinute din dezmembrari, au castigat in ultimul deceniu din ce in ce mai mult teren.

Piesele auto obtinute din dezmembrari au ridicat de multe ori numeroase suspiciuni in randul soferilor, in special in ceea ce priveste calitatea acestora, insa ceea ce multi soferi nu iau in calcul de multe ori, este procesul riguros de verificare prin care acestea trec inainte de a fi puse in vanzare. Asadar, ce avantaje majore prezinta piesele auto obtinute din dezmembrari?

Preturi avantajoase

Un avantaj major al pieselor auto obtinute din dezmembrari este pretul mult mai avantajos decat cel pe care il presupun in general cele noi. Dat fiind faptul ca vorbim despre piese second-hand, este oarecum firesc ca pretul de achizitie al acestora sa fie unul mai avantajos. Ceea ce trebuie sa stie insa soferii, este faptul ca prin alegerea unor piese auto obtinute din dezmembrari, nu fac niciun fel de compromis in materie de calitate.

Gama larga de produse

Alegerea acestor piese mai vine totodata cu un avantaj notabil si anume cu faptul ca se regasesc intr-o gama foarte larga. Acest lucru reprezinta un avantaj, pentru ca faciliteaza enorm cautarile pe care le ai de facut in vederea remedierii problemelor aparute la masina. Nu de putine ori ni se intampla sa colindam magazinele de profil ce comercializeaza piese noi, urmand sa recurgem tot la ajutorul pieselor second-hand in cele din urma. In cadrul unui parc auto care se ocupa cu dezemembrari, ai posibilitatea de a regasi de la piese auto pentru Jaguar, pana la piese auto pentru Dacia, Mercedes, BMW sau orice alt model de masina la care te poti gandi.

Piese de calitate, verificate minutios

De ce calitatea pieselor auto obtinute din dezmembrari este ridicata? Pentru ca dincolo de procesul propriu-zis de obtinere al acestora, se afla o echipa de experti ce verifica minutios fiecare componenta extrasa. Daca se constata anumite defecte, piese cu pricina nu va fi pusa in vanzare. Din acest motiv, este recomandat sa te asiguri ca achiztionezi mereu piese auto obtinute din dezmembrari de la parcuri auto serioase, indiferent daca faci achizitiile pe cale online sau offline.

Posibilitatea de a negocia

Nu de putine ori, optand pentru acest tip de piese, ai concomitent si posibilitatea de a negocia putin preturile, mai ales daca vei cumpara un numar mai mare de componente. Asa cum bine stim, acest lucru este imposibil in cazul pieselor noi, care au preturi standard si la care simpli comercianti nu pot aplica reduceri dupa bunul plac.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.