Home Calatorii 6 motive pentru a folosi RENEN la transportul de persoane în Germania

6 motive pentru a folosi RENEN la transportul de persoane în Germania

Ceaiul prin intermediul unor informatii fascinanteCălătorești în Germania în scop de muncă sau vacanță și nu știi ce modalitate de transport să alegi?

Pentru o călătorie liniștită și în siguranță varianta de transport persoane Germania cu microbuzele și autocarele de la ReNen  poate fi o soluție bună soluție pentru tine.

Iată 6 motive pentru care să alegi să călătorești cu ei

Experiență și profesionalism

O companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transporturilor care  oferă servicii profesioniste de transport România Germania, transport Colete Germania și transport auto Germania.

Confort

Autocarele respectă cele mai înalte standarde, fiind dotate cu aer condiționat, WiFi și sistem audio-video. Scaunele sunt confortabile, iar spațiul dintre acestea este suficient pentru a stă relaxat pe tot parcursul călătoriei. Spațiul de depozitare din autocare este încăpător, în plus ai un bagaj gratuit până în 40 de kilograme. Acesta este un beneficiu major, deoarece nu trebuie să te limitezi la doar un bagaj de mână, ci poți să transporți alimente, haine sau accesorii necesare la destinație.

Siguranță

Autocarele sunt verificate înainte de fiecare cursa și sunt conduse de către șoferi bine pregătiți, care respectă programul cu rigurozitate. De asemenea, sunt respectate toate măsurile de protecție în context pandemic Covid 19, autocarele fiind dezinfectate după fiecare cursă.

O masă gratuită

Cu reNNen beneficiezi și de o masă gratuită pe parcursul călătoriei la unul din restaurantele noastre partenere de pe traseul Romania – Germania.

Bagaj gratuit

Ai posibilitatea de a lua cu ține un bagaj de 40 kilograme, fără să plătești nicio taxa în plus.

Acces nelimitat la internet

Beneficiezi de internet gratuit pe toată durata călătoriei , toate autocarele și microbuzele fiind dotate cu WiFi. Te vei bucura de o călătorie mai relaxantă, în care poți citi, viziona seriale sau asculta muzică mult mai ușor, și poți ține legătura cu familia sau cei dragi.

Către ce orașe din Germania sunt curse?

Principalele orașe în care poți ajunge din Germania sunt: Berlin, Dortmund, Munchen, Stuttgard, Frankfurt, Koln, și multe altele. Un principal avantaj pe care îl ai atunci când călătorești este faptul că ajungi direct la adresă. Odată ajuns în Germania, vei avea asigurat transferul de la autocar la adresa dorită.

Cât de dese sunt plecările către Germania?

Fie că vrei să  călătorești pe ruta Romania – Germania sau retur, îți punem la dispoziție curse regulate în fiecare săptămână.

Reducere la biletele tur-retur

Pentru a recompensa loialitatea atunci când alegi să călătorești cu noi dus-întors, îți facem o reducere de 10% pentru biletul de întoarcere.

 

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Calatorii
Comments are closed.