Home Recomandari Cat costa inchirierea unui camion cu macara?

Cat costa inchirierea unui camion cu macara?

Pentru santierele de mare anvergura si munca la inaltime, o inchiriere camion cu macara este mai mult decat indispensabila. Foarte practica, acest tip de masina este un veritabil avantaj pentru orice tip de firma deoarece permite reducerea costurilor santierului si te ajuta sa si castigi mai mult timp. Lucrurile sunt mult simplificate cu ajutorul sau.

In loc sa inchiriezi doua masini diferite, un camion cu macara este cel care iti va permite sa realizezi toate operatiunile cu o singura masina. Un camion cu macara poate sa fie folosit si la mutare pentru a deplasa obiectele foarte grele dintr-un loc in altul.

Dar inainte de toate, intrebarea care se pune – este cat costa sa inchiriezi un camion cu macara?

Iata care sunt criteriile care ar putea influenta pretul sau.

Lungimea macaralei. Lungimea macaralei depinde de tipurile de extensie pe care le detine. Poate sa aiba doua de 8 metri sa chiar 4. Cu cat macaraua este mai lunga, cu atat pretul va fi mai rdicat.

Capacitatea de ridicare. Este o caracteristica cheie pentru un camion cu macara. Capacitatea de ridicare este masurata in tone metri. De exemplu, o macara de 6 t.m poate ridica o incarcatura de pana la 6 tone, pana la un metru. Sau 3 tone pana la 2 metri. Capacitatea de ridicare poate sa influenteze si ea pretul de inchiriere camion cu macara.

Puterea. Inainte, camioanele cu macara se puteau ghida cu manetele hidraulice, dar acest lucru nu era practic deloc. Dar acum exista ghidarea prin telecomanda care permite controlarea cu o mai mare precizie a camionului.

Durata inchirierii camionului. Pretul de inchiriere al unui camion cu macara depinde si de durata. Aceasta poate sa fie de scurta sau de lunga durata. Tariful poate sa fie pe zi, pe saptamana sau pe luna.

Daca ai nevoie de ajutor pentru transporturi voluminoase, contacteaza-ne si vom rezolva problema transportului tau in cel mai transparent mod cu putinta.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului LPN Media
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.