Home Recomandari Copertina retractabila, cel eficient produs de umbrire

Copertina retractabila, cel eficient produs de umbrire

copertine retractabile

Foarte folosite in afara tarii, sistemele de umbrire sunt foarte eficiente, practice si utile pentru orice terasa exterioara pe care vrei sa o acoperi partial, la nevoie, de exemplu in timpul zilelor toride de vara.

De cativa ani acest sistem de inchideri terase in Bucuresti a devenit cunoscut si a inceput sa fie foarte folosit si la noi in tara datorita firmelor care au importat acest concept. Copertinele retractabile  sau sistemul de rulouri transparente pentru terase in Bucuresti sunt foarte eficiente pentru perioada verii, atunci cand vrei sa umbresti un balcon.

Copertinele sunt confectionate dintr-un material dens prin care nu patrund razele soarelui, ofera protectie UV si este mult mai racoros decat plasticul pe care unii inca il folosesc pentru a-si acoperi balcoanele. Materialul de metal folosit in costructia copertinelor ofera rezistenta impotriva vantului puternic.  Iti va proteja piese de mobilier si poate fi amenajata cu flori si plante agatatoare.

Poti alege dintr-o varietate de copertine, diferite modele si dimensiuni adaptate in functie de necesitatile tale. O copertina iti va transforma balconul intr-un loc umbros de relaxare, placut ata pentru adulti cat si pentru copiii care in sfarsit se vor putea bucura si de acest spatiu al locuintei voastre.

Copertinele retractabile

Sisteme de umbrire profesionale

Indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa, copertinele retractabile sunt cea mai optima solutie de umbrire si protectie, indiferent de sezon.

Un alt avantaj major este ca indiferent daca locuiesti la casa sau la bloc, iti va oferi mai multa intimitate si va limita vederea vecinilor curiosi. Datorita sistemului de montaj suspendat pe perete nu iti va limita spatiul disponibil din terasa.

Daca detii un local care are si terasa exterioara, probabil ai observat deja ca in sezonul calduros, majoritatea clientilor prefera spatiile acoperite care sa ii protejeze de temperaturile ridicate. Pentru a rezolva problema poti apela la un sistem de umbrire profesional care va asigura confortul si bunastarea clientului.

Daca nu stii cum sa alegi dimensiunea, tesatura, culoarea si vrei sa ai mai multe informatii despre caracteristicile necesare, poti contacta specialistii in acest domeniu de la inchideriterase.ro pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita si sistemul ales iti va oferi protectia dorita si face umbra locuintei in sezonul cald.

Articol optimizat in motorul Google de Outcave Solutions, preturi SEO Bucuresti.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.