Home Casa si Gradina Cum poti obtine pardoseli din beton netede si rezistente la uzura?

Cum poti obtine pardoseli din beton netede si rezistente la uzura?

Atunci cand administrezi un depozit, o hala industriala, o parcare auto de mari dimensiuni sau chiar un centru comercial trebuie sa te asiguri de faptul ca pardoseala acestor spatii este intretinuta in mod corespunzator. Suprafetele pardoselilor pentru aceste spatii sunt de cele mai multe ori realizate din beton. Daca nu este intretinut corespunzator, acesta poate ca in timp sa fie afectat de stresul mecanic datorat traficului intens si greu specific pentru halele industriale, depozite, centre comerciale sau parcari auto.

In vederea obtinerii unei suprafete perfecte netede si care sa ofere o rezistenta indelungata la uzura pentru pardoselile din beton, poti avea in vedere procedeul de elicopterizare. Firmele specializate in domeniul constructiilor ofera astfel de servicii pentru elicopterizare beton Mures. Pentru executarea procedeului sunt folosite materiale dedicate si echipamente profesionale. Odata ce aceste echipamente sunt folosite de personal instruit, rezultatele constau intr-o manopera de calitate superioara si cu rezistenta indelungata

Procedeul de elicopterizare presupune folosirea unor slefuitoare de ultima generatie, aceste utilaje avand aspectul unui elicopter in partea de contact cu suprafata de beton. Aceste echipamente sunt folosite la cateva ore dupa ce betonul a fost turnat. Elicopterele respective sunt folosite cu scopul de a indeparta orice neregularitate care poate sa ramana in urma turnarii suprafetei de beton. Rezultatul consta intr-o suprafata perfect neteda, ferma si cu rezistenta la factorii externi.

In consecinta vorbim despre acest procedeu de elicopterizare beton Mures ca fiind alegerea optima pentru spatiile cu trafic intens si greu. In cazul acestor spatii pardoselile din beton trebuie sa fie rezistente si dure pentru a avea o viata indelungata de utilizare. Atunci cand vorbim despre suprafetele din beton elicopterizat vorbim despre acele suprafete care sunt alcatuite dintr-un strat de beton propriu-zis peste care este aplicat un strat dintr-un compozit de ciment, cuart si minerale. Uneori in acest strat se regasesc si pigmenti de culoare, daca se doreste obtinerea unei anumite culori pentru finisaje personalizate.

Prin urmare, prin aplicarea procedeului de elicopterizare a pardoselilor din beton se obtin suprafete perfect netezite, suprafete din beton dur si rezistent la stresul mecanic. Pe langa aceste caracteristici si proprietati, elicopterizarea betonului presupune si alte avantaje. Dintre acestea putem aminti rapiditatea si usurinta de realizare a acestui procedeu de elicopterizare beton Mures. Cu alte cuvinte intr-un timp foarte scurt suprafata turnata de beton va fi slefuita perfect si va oferi o lucrare cu viata indelungata de utilizare.

La aceste avantaje se poate adauga faptul ca elicopterizarea betonului inseamna inclusiv posibilitatea de a obtine culoarea dorita pentru pardoselile din beton. Acest lucru se datoreaza faptului ca se pot adauga pigmenti de culoare pentru stratul compus care urmeaza a se aplica peste suprafata de beton propriu-zis.

Pentru a beneficia de elicopterizare beton Mures poti apela cu incredere la o firma specializata in domeniul constructiilor. O astfel de firma dispune de cele mai moderne echipamente pentru elicopterizare, dar si de personal instruit pentru a utiliza aceste echipamente. Alege sa investesti in pardoseli din beton de calitate, rezistente si perfect netede cu ajutorul procedeului de elicopterizare.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Casa si Gradina
Comments are closed.