Home Casa si Gradina De ce ai nevoie pentru a-ti renova singur casa

De ce ai nevoie pentru a-ti renova singur casa

de ce ai nevoie pentru a-ti renova singur casa

Formula unui interior confortabil incepe cu un aspect atent al spatiului. Ar trebui sa fie cat se poate de confortabil pentru locuit. Priveste fiecare camera si aranjeaz-o in functie de functiile ei cotidiene.  Aranjamentul ergonomic al mobilierului, inaltimea confortabila a zonei de lucru din bucatarie si iluminatul bun nu vor ramane neobservate.

In timpul renovarii, incearca sa nu economisesti materiale, pentru ca nu vei face treaba cum trebuie si vei ramane si cu ea neterminata. Acorda prioritate materialelor de inalta calitate si durabile: acest lucru se aplica invelisurilor pentru pardoseala si pentru pereti. Cada sau dusul si setul de bucatarie, trebuie sa fie de asemeni, de calitate.

Nu schimba ceea ce este greu de inlocuit

Te sfatuiesc sa renunti la produsele din acril si marmura in favoarea materialelor puternice din fonta si ceramica glazurate. Uneori utilizarea materialelor scumpe nu numai ca duce la costuri suplimentare, ci devine, de asemenea, si impracticabil. De exemplu, daca ai un copil mic ar trebui sa dai preferinta podelei naturale, care este mai sigura pentru sanatatea copilului.

Utilizeaza tehnologia moderna

Acorda atentie aspectelor importante: de exemplu, prezenta unei masini de spalat vase, a unui dus sau a unei cazi. Pentru a face apartamentul mai atractiv si convenabil pentru a trai, ai nevoie de un frigider cu functie de dezghetare automata si un mixer cu un aerator care salveaza apa si o imbogateste cu oxigen. Podelele calde, plinta cu caneluri interioare pentru cablu TV, plita de inductie, precum si sistemele de depozitare ergonomice cu dispozitive de inchidere a usilor, nu sunt inutile.

Alege scheme de culori neutre

Cele mai populare sunt apartamente luminoase, decorate in tonuri neutre, de gri, bej si alb. Ofera-ti oportunitatea de a  face interiorul cu un design special, cumparand un var alb si nuante colorate. Nu trebuie sa exagerezi, mai ales ca te ocupi singur de acest lucru.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Casa si Gradina
Comments are closed.