Home Sanatate De ce sa folosesti un dozator de apa la birou? Cost vs. beneficii

De ce sa folosesti un dozator de apa la birou? Cost vs. beneficii

dozator de apa

Succesul unui business este gandit in ideea de cost versus profit/ beneficii, mai ales atunci cand este vorba despre investitiile in proprii angajati. Studiile au aratat insa ca angajatii care isi desfasoara munca in conditii de confort dau un randament mult mai bun decat atunci cand se confrunta cu factori de stres. Astfel, mici detalii precum o cafea buna sau, pur si simplu, o apa buna si de calitate pot face diferenta in atitudinea angajatilor, lucru care se reflecta si in performanta obtinuta la locul de munca.

dozator apa

Pentru un mediu lipsit de grija ”sticlutei cu apa” sau a problemelor create de deshidratare, ca angajator, poti alege instalarea unui dozator de apa la birou si sa oferi angajatilor confort si liniste pentru a se putea concentra la problemele reale ale business-ului tau si la indeplinirea task-urilor.

H2On.ro iti vine in ajutor si-ti pune la dispozitie o gama complexa de dozatoare de apa, ce cuprinde diferite modele de aparate mecanice sau electronice, silentioase si economice.

Toate tipurile de dozator apa birou au bidon cu capacitate de 19 l ce va fi furnizat chiar de H2On, care foloseste cele mai noi tehnologii de filtrare si imbuteliere pentru a se asigura ca fiecare bidon cu apa pe care il vei primi contine apa pura, cu gust proaspat si revigorant. Astfel, obiectivul nu este doar sa oferi apa angajatilor, ci sa le oferi o apa buna, de calitate si revigoranta.

Costul investitiei intr-un dozator de apa pentru birou vs. beneficiile folosirii lui

H2On se mandreste cu faptul ca pretul mic si calitatea sunt indicatorii care au ajutat compania autohtona sa se mentina pe pozitiile fruntase in zona aceasta, astfel incat sa reuseasca sa investeasca mereu in tehnologie pentru asigurarea igienei si calitatii apei, folosind purificatoare industriale de inalta calitate.

La achizitionarea unui dozator de apa pentru birou, vei primi in custodie un bidon cu apa de 19l, care este oferit gratuit. Acesta trebuie returnat catre H2On dupa folosire, insa te poti bucura de functionalitatile lui pana atunci.

Astfel, investitia intr-un dozator apa birou este una infima, insa vei putea obtine numeroase beneficii:

– angajati eliberati de grija satisfacerii unei nevoi de baza si a timpului pierdut sa mearga sa se aprovizioneze cu apa de la magazinul din colt;

– satisfactia ca angajatorul ii apreciaza si este atent la nevoile lor;

– randament mai crescut;

– angajati mai sanatosi.

Cum influenteaza deshidratarea rezultatele angajatilor?

Hidratarea corecta este foarte importanta pentru sanatate, pentru productivitate si pentru starea de spirit de pe parcursul fiecarei zile. Problemele de sanatate – oboseala severa, dureri de cap, crestere a greutatii corporale, tensiune arteriala marita sau complicatii renale – sunt asociate cu deshidratarea. Starea de sanatate precara a angajatilor poate afecta atat productivitatea, cat si relatia cu colegii.

Mai mult decat atat, chiar si durerile de spate, aparute in urma orelor petrecute pe scaun, la birou, pot fi asociate tot cu deshidratarea. Si lista poate continua!

Protejeaza-ti angajatii de riscul deshidratarii, achizitioneaza un dozator de apa la birou si bucura-te de salariati mai sanatosi si mai productivi. Intra pe site-ul H2On.ro, consulta gama completa de produse si alege ce se potriveste cel mai bine business-ului si angajatilor tai. Investeste in calitate si bucura-te doar de rezultate!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Razvan
Mai multe articole din Sanatate
Comments are closed.