Home Recomandari Descopera versiunea AutoCAD 2022 si noile seturi de extensii propuse

Descopera versiunea AutoCAD 2022 si noile seturi de extensii propuse

Cu greu ne mai putem imagina faptul ca in anumite domenii de activitate solutiile informatice si computationale nu sunt folosite in zilele noastre. Iar acest lucru este cu siguranta cu atat mai greu de imaginat atunci cand vorbim despre arhitectura, infrastructura, constructii sau industria de design. Toate aceste domenii de activitate apeleaza de multe decenii la programe asistate de calculator. Cea mai utilizata solutie software pentru aceste domenii de activitate este Autodesk AutoCAD.

Acest brand este prezent pe piata programelor asistate de computer de multe decenii. In tot acest timp au aparut diferite versiune ale programelor, versiuni menite a aduce imbunatatiri si inovatii pentru utilizatori. Versiunea de Autodesk AutoCAD 2022 propune in acest sens noi seturi de extensii. Acestea isi doresc sa ofere o abordare integrata si complexa pentru cei care activeaza in domenii precum constructii sau arhitectura.

AutoCAD 2022 – un randament superior in proiectare

Ca urmare a noilor seturi de functii si de unelte regasite in versiune AutoCAD 2022, randamentul acestui program creste cu pana la 63% atunci cand vine vorba despre proiectarea de constructii. Pentru atingerea acestei valori s-a urmarit implementarea de functii si extensii care sa contribuie semnificativ la automatizarea a cat mai multe dintre procesele repetitive din etapa de proiectare. In acest sens in randul noilor seturi de extensii si unelte putem aminti MEP, Mechanical, Arhitecture, PLANT 3D, Raster Design, Electrical si MAP 3D.

Setul de unelte MEP inseamna eficientizarea documentarii si proiectarii de retele electrice si sanitare, in vreme ce setul de unelte Mechanical faciliteaza accesul utilizatorilor programului la peste 700 000 de functii si simboluri care pot fi folosite in gestionarea layerelor aplicate in etapa de proiectare. Planurile etajului cladirilor proiectate, perspectiva in sectiune a cladirii, dar si elevatia, pot fi vizualizate cu ajutorul setului de unelte Architecture prin realizarea unui model 3D.

Pentru facilitarea proiectarii bi- si tri-dimensionale se apeleaza la setul de unelte PLANT 3D, in vreme ce atunci cand este nevoie de editarea desenelor care au fost obtinute in urma scanarii se foloseste cu succes functia Raster Design. Verificarea acuratetii retelelor electrice din cadrul proiectului se realizeaza folosind setul de unelte Electrical, iar MAP 3D este setul de unelte care permite utilizarea datelor cu proprietati spatiale din categoria coordonatelor spatiale/geografice.

Daca aceste seturi de unelte sunt nou implementate in versiunea AutoCAD 2022, trebuie spus ca aceasta versiune aduce si anumite imbunatatiri pentru o serie de functii deja implementate in versiunile premergatoare. Printre aceste imbunatatiri putem aminti functia Share care permite distribuirea proiectului catre mai multi colaboratori, functia Trace care permite realizarea de comentarii pe desenele din cadrul proiectului sau functia Count care numara automat blocurile/entitatile din cadrul unui desen.

Cum poti beneficia de versiunea AutoCAD 2022?

Fara doar si poate ca noile seturi de extensii implementate in versiunea AutoCAD 2022 sunt atractive in randul acelor utilizatori care activeaza in proiectare, constructii si arhitectura. Pentru a putea sa beneficiezi de toate functionalitatile si avantajele oferite de versiunea AutoCAD 2022 tot ceea ce trebuie sa faci este sa achizitionezi o licenta pentru subscriptia acestui program. In acest sens firma CADexpert NET poate sa iti ofere servicii complete pentru a gasi cele mai potrivite programe asistate de computer pentru domeniul in care activezi, dar si licentiere pentru versiunea AutoCAD 2022.

Cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate, CADexpert NET inseamna profesionalism si seriozitate atunci cand vine vorba despre servicii de licentiere privind intreaga suita de programe sub brand-ul Autodesk AutoCAD. Pentru a afla mai multe informatii despre achizitionarea unei licente pentru AutoCAD 2022 si care sunt cerintele pentru acest software, te invitam sa accesezi www.cadexpert.eu.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.