Home Lifestyle Epilare definitiva – pentru o piele fina si delicata zi de zi

Epilare definitiva – pentru o piele fina si delicata zi de zi

Daca iti doresti sa te bucuri de o piele fina si delicata in fiecare zi, scapand astfel de problema pilozitatii nedorite de la nivelul corpului, atunci fara doar si poate ca cea mai eficienta optiune o reprezinta epilarea definitiva. Epilarea este un procedeu folosit atat pentru aspectul estetic, cat si pentru ceea ce inseamna igiena. Daca epilarea clasica inseamna sedinte periodice la un salon sau acasa, epilarea definitiva inseamna rezultate pe termen lung.

Pentru a putea beneficia de cele mai eficiente rezultate in cadrul acestor tratamente de epilare definitiva, este ideal sa te adresezi unui salon de cosmetica si ingrijire corporala. Un astfel de salon unde poti beneficia de proceduri de epilare definitiva Pitesti este Routine Beauty Center.

Tratamente pentru epilare definitiva

Daca esti printre persoanele care pana in acest moment nu au apelat la epilarea definitiva ca si tratament pentru indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului, este important sa cunosti o serie de detalii care te vor putea ajuta sa intelegi exact beneficiile acestor tratamente estetice. In vederea indepartarii parului nedorit din anumite zone ale corpului, epilarea definitiva apeleaza la tehnologia laser care foloseste lumina intens pulsata (IPL).

Lumina laser contribuie la distrugerea foliculilor firelor de par odata ce este transmisa inspre radacina cu ajutorul melaninei care este regasita in firele de par. Lumina laser este ulterior transformata in caldura, aceasta reusind sa arda radacina firelor de par. In consecinta firele de par supuse acestui tratament vor cadea intr-un interval de cateva zile. In respectivii foliculi de par nu se vor mai regenera alte fire de par odata cu trecerea timpului.

Pentru un tratament complet de epilare definitiva Pitesti trebuie urmate intre 8 si 12 sedinte. Inca de la prima sedinta undeva la 30% dintre firele de par care au fost supuse luminii laser vor cadea. Durata completa a tratamentului difera prin prisma faptului ca eficienta luminii laser este diferita in functie de culoarea firelor de par, de grosimea acestora si de nuanta pielii. Tratamentele de epilare definitiva se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

Aceste tratamente estetice pot fi aplicate in toate zonele corpului, cu exceptia scalpului, si a zonelor din jurul ochilor si a urechilor. De asemenea in cazul persoanelor de gen masculin nu se foloseste aceasta tehnica in zona intima. Tratamentele de epilare definitiva Pitesti efectuate in cadrul unui salon de cosmetica si ingrijire corporala sunt 100% sigure prin prisma utilizarii de echipamente profesionale si prin prezenta personalului calificat.

Routine Beauty Center – pentru rutina unui corp ingrijit

Daca iti doresti sa te bucuri de piele fina si delicata in orice moment, poti beneficia de tratamente de epilare definitiva Pitesti la Routine Beauty Center. Aici vei gasi adevarati profesionisti in diferite proceduri de ingrijire si infrumusetare corporala, dar si cele mai moderne echipamente pentru a avea siguranta ca orice procedura este non-invaziva si iti va oferi rezultatele dorite.La Routine Beauty Center vei gasi un standard ridicat de igiena si de profesionalism, iar calitatea serviciilor oferite te va convinge sa alegi acest salon de infrumusetare pentru rutina unui corp ingrijit.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Lifestyle
Comments are closed.