Home Beauty Obtine o piele fina si delicata de lunga durata cu epilare definitiva

Obtine o piele fina si delicata de lunga durata cu epilare definitiva

Cu toate ca pilozitatea este un lucru perfect natural, din punct de vedere estetic si din punct de vedere al igienei corporale indepartarea pilozitatii a devenit un lucru firesc in societatea moderna. In acest sens de-a lungul timpului au aparut diferite metode pentru indepartarea pilozitatii nedorite de pe corp. Chiar daca toate aceste metode sunt cautate si folosite atat de persoanele de sex feminin, cat si de persoanele de sex masculin, trebuie spus ca pentru a te putea bucura de o piele cat mai fina si delicata pentru un timp indelungat, cea mai inspirata alegere o reprezinta epilarea definitiva.

Tratamentele de epilare definitiva au devenit tot mai apreciate si in randul romanilor, iar acest lucru se remarca prin prisma numarului in crestere de saloane care ofera astfel de servicii de ingrijire corporala si de cosmetica. Prin epilare definitiva Ploiesti vei putea sa te bucuri de o piele delicata si foarte fina, dar si de o multime de alte beneficii comparativ cu alte metode de epilare precum reducerea timpului alocat epilarii sau a diminuarii semnelor de iritare la nivelul pielii.

Scurta prezentare a tratamentelor de epilare definitiva

Epilarea definitiva se refera la acele tratamente estetice care apeleaza la aparate speciale care folosesc lumina intens pulsata sau IPL. Aceasta este o lumina laser care se aplica la nivelul pielii corpului sau al fetei. Lumina respectiva se absoarbe la nivelul melaninei din firul de par si ulterior este transmisa catre foliculii firelor de par. In urma acestui proces se transforma in caldura pentru a ajunge in final la radacina firelor de par, unde procedeaza la distrugerea radacinii firelor de par si la caderea in scurt timp a acestor fire de par.

Primele rezultate ale tratamentelor de epilare definitiva Ploiesti sunt vizibile de la prima sedinta, randamentul in urma primei sedinte fiind de aproximativ 30%. Tratamentele cu IPL pot fi aplicate la nivelul intregului corp, cu exceptia zonelor de la nivelul ochilor, urechilor si scalpului, iar in cazul barbatilor nu se aplica nici in zona intima. Numarul de sedinte pentru epilarea definitiva difera de la persoana la persoana in functie de culoarea si grosimea firelor de par, de nuanta pielii si de respectarea indicatiilor personalului specializat in aplicarea acestor tratamente.

Tratamente profesionale pentru epilare definitiva

Pentru a te asigura de eficienta rezultatelor in privinta epilarii definitive este recomandat sa apelezi la un salon de infrumusetare care ofera astfel de tratamente de estetica. In cadrul unui astfel de salon de infrumusetare vei beneficia de pregatirea si de experienta personalului specializat in utilizarea IPL pentru epilarea definitiva, dar si de cele mai moderne echipamente in acest domeniu. De asemenea, oricine alege astfel de tratamente profesionale va beneficia de o igiena la cele mai ridicate standarde de calitate.

In conditiile in care iti doresti sa scapi de problema pilozitatii nedorite si sa te bucuri de rezultate pe termen lung in urma sedintelor de epilare, atunci epilarea definitiva este cea mai buna alegere. Apeleaza la un salon de infrumusetare care ofera epilare definitiva Ploiesti si bucura-te de pielea fina pe care ti-ai dorit-o mereu!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Beauty
Comments are closed.