Home Parenting „Focus to Green Eco Life” – supereroi din desenele animate prietenoși cu mediul

„Focus to Green Eco Life” – supereroi din desenele animate prietenoși cu mediul

Cuprins arată

Supereroii RECICLEAZĂ si sunt prietenoși cu mediul!

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, te invita sa reciclezi si sa ii inspiri si pe altii, asa cum au facut-o copiii de la Gradinita „Sfanta Cruce” din sectrul 3, Bucuresti.

Fie ca reciclezi mai mult carton, plastic, metal sau sticla, important este sa incepi si sa treci la actiune.

Daca nu ai gasit inca varianta de reciclare care ti se potriveste cel mai bine, te poti inspira de la eroii din desenele animate. Cum? Intreaba copiii. Chiar daca esti adult si nu mai vizionezi foarte des benzile desenate, intreaba copiii si ei iti vor raspunde ce personaje ii inspira in aceasta directie.

Am luat in calcul cinci criterii de selectie ale supereroilor: atitudinea fata de mediu, superputerea, impactul asupra planetei, armele pe care le folosesc si impactul lor asupra mediului si felul in care calatoresc.

Copii gradinitei „Sfanta Cruce” din sectorul 3 Bucuresti sunt activi si se inspira din desenele animate. Virtutile pozitive ale supereroilor se cer a fi replicate si puse la treaba, astfel incat sa aiba un impact benefic asupra mediului. Ei si-au desenat eroii pe hartie, in spatiul sigur al gradinitei. Pe adulti ii lasam sa dea o mana de ajutor … in natura din exterior.

Ca sa te familiarizezi si tu cu unele sugestii, pe care le vei primii cu siguranta de la cei mici, iti prezentam si tie cativa supereroi in voga: Spider-Man, Aquaman, Storm, Wonder Woman, Superman, Captain America, Batman, Hulk, Iron Man.

Acum, ca ai la indemana si modele, te rugam sa te apuci de treaba, fiind inspirat de cei mici, dar si de puterile nevazute ale supereroilor tai preferati, care sprijina planeta si mediul.

Daca vrei sa impartasesti cu noi actiunile tale, trimite-ne o poza, pe adresa de email [email protected], in care sa vedem rezultatul actiunii tale de reciclare. Te incurajam sa o distribui si pe grupul „Focus to life”, pentru a ajunge la cat mai multe persoane.

Recompensam eforturile voastre pentru sprijinirea mediului, oferind lunar premii, constand in baxuri de apa Aqua Carpatica (de 0,5 l), pentru cele mai inspirate 3 poze trimise de voi.

„Desi actiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj”.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator si a reciclarii sustenabile pentru protejarea mediului ce sustine viata pe Pamant.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Parenting
Comments are closed.