Home Auto Iata care sunt pasii de urmat in timpul unei constatari – Euroins si alti asiguratori!

Iata care sunt pasii de urmat in timpul unei constatari – Euroins si alti asiguratori!

constatari Euroins

Foarte multi soferi din tara noastra sunt convinsi ca procesul de constatare daune difera de la asigurator la asigurator. Tocmai de aceea, unii se gandesc mai mereu sa isi schimbe asiguratorul, in speranta ca vor da peste un proces mai simplu sau mai prietenos pentru ei.

Totusi, cand vine vorba de constatari Euroins sau pentru oricare alt asigurator, procesul este, in mare, acelasi. Diferentele care pot aparea sunt minore, de obicei la nivelul documentelor de predat sau la perioada de timp acordata completarii anumitor pasi.

Daca esti sofer incepator si nu stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi in procesul de constatare a daunelor, iata tot ce ar trebui sa stii!

Sesizare inainte de programare!

Unii probabil deja stiu ca programarea pentru constatarea unei daune trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil. Totodata, mai stiu si ca aceasta programare poate fi facuta atat online, cat si telefonic, in functie de asigurator – in timpul unei constatari Euroins, de exemplu, ambele optiuni sunt disponibile.

Totusi, inainte de aceasta programare, trebuie neaparat sesizata dauna. Aceasta sesizare trebuie realizata cat mai curand cu putinta dupa petrecerea accidentului sau provocarea daunei. Daca acest pas este omis, este posibil ca dosarul tau de dauna sa nu fie luat in considerare.

Completare corespunzatoare a dosarului de daune!

Cu siguranta ai auzit de nenumaratele scandaluri care au impanzit lumea soferilor si a asiguratorilor. Desigur, acestea erau legate de evaluari de daune care, conform soferilor, erau realizate necorespunzator de asigurator.

Ce unii nu stiu acestia este ca, in cele mai multe cazuri, nu evaluarile asiguratorilor erau gresite, ci modul in care soferii isi completau dosarele de dauna. Asadar, in timpul unei constatari, Euroins sau cu alti asiguratori, nu-ti fie rusine sa ceri detalii sau informatii privind completarea dosarului. O singura greseala poate marca inceputul unei datorii, printre altele.

Colaborare de durata cu un centru de daune!

In ziua de astazi, daca nu colaborezi cu un centru de daune, renunti involuntar la foarte multe beneficii, dupa cum ar spune unii. Comunicarea direct cu asiguratorul tau nu prea mai este o optiune, mai ales daca acesta are o reputatie nu neaparat buna sau nu ofera asistenta soferilor in mod corespunzator.

In schimb, un centru de daune profesional precum Cars Inv iti poate oferi mai mult decat asistenta. De exemplu, pe durata reparatiilor, ti se poate oferi o masina la schimb pe care o poti folosi cum vrei tu. Apoi, pentru un plus de siguranta, ai reparatia masinii garantata in 2 zile pentru daune minore si in 5 zile pentru daune majore.

Familiarizeaza-te cu procesul de constatari – Euroins, City Insurance, Omniasig si alti asiguratori

Desi procesul de constatari este in mare acelasi indiferent de asigurator, exista unele particularitati care trebuie luate in considerare. Evident, trebuie sa te familiarizezi cu particularitatile asiguratorului tau.

Din fericire pentru tine si pentru toti ceilalti soferi, centrul de daune profesional Cars Inv iti poate oferi servicii de consultanta in timpul procesului de constatare. Astfel, ai garantia ca dosarul tau de dauna va fi realizat corespunzator si ca evaluarea acestuia va fi facuta ca la carte, fara complicatii!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Auto
Comments are closed.