Home Lifestyle Iata doua strategii de pariuri tenis pe care le poti aplica oricand!

Iata doua strategii de pariuri tenis pe care le poti aplica oricand!

pariuri tenis

Cu toate ca fotbalul este “sportul rege” in tara noastra, ofertele de pariuri tenis atrag tot mai multi pariori, iar motivele sunt numeroase. In primul rand, partidele de fotbal nu se disputa pe tot parcursul anului, iar ofertele pun la dispozitie o multitudine de optiuni si selectii, astfel incat se pot adapta oricarui stil de pariere. In plus, casele de pariuri nu reusesc intotdeauna sa gaseasca echilibrul perfect al cotelor pentru optiunile “exotice”, detaliu care poate aduce un mare avantaj pariorilor experimentati.

In al doilea rand, tenisul este un sport dinamic, care iti permite sa dezvolti o strategie foarte eficienta in cadrul ofertei de pariuri tenis Live. Desfasurarea meciului nu depinde de echipa, ci de un singur jucator (cu exceptia meciurilor de dublu), asadar poti analiza partida mai clar si poti face predictii cu un nivel mai mare de incredere.

Exista foarte multe strategii pe care le poti aplica in cadrul ofertei Get’sBet, intrucat cotele de care te bucuri sunt avantajoase, iar platforma iti da sansa de a paria atat inainte de eveniment, cat si pe parcursul acestuia. Iata doua strategii eficiente!

Handicap pe jucatorul “mai slab”

Aceasta strategie se poate aplica in sistemul Live de pariere. In primul rand, trebuie sa gasesti un meci de doua seturi in care favoritul deja conduce cu scorul de 3 la 0 in primul set. De regula, in cazul acestui rezultat intermediar, ofertele de pariuri tenis pun la dispozitie si posibilitatea de a paria cu handicap pozitiv pe jucatorul condus (+5.5). Avand in vedere ca setul se va termina la 6, aceasta optiune implica faptul ca jucatorul “slab” va castiga cel putin un game in setul respectiv.

Conform statisticilor, exista o sansa buna ca jucatorul favorit sa piarda un game, intrucat scorul de 6 la 0 este foarte rar. De exemplu, favoritul s-ar putea relaxa din cauza convingerii ca setul este deja castigat, oferind sansa jucatorului mai slab de a castiga un game.

In unele cazuri, favoritii “cedeaza” un game in set pentru a nu umili adversarul. Evident, niciun jucator nu doreste sa piarda la 0, asa incat jucatorii condusi vor face tot posibilul sa castige cel putin un game pe set.

Cotele pe care le “prinzi” in cadrul acestei strategii pot fi destul de bune, asadar poate fi o strategie viabila pe termen lung.

Pariul pe favorit

Aceasta strategie este una deosebit de simpla, intrucat nu va presupune cunostinte foarte detaliate despre jocul de tenis sau despre optiunile de pariuri tenis. Tot ce va trebui sa faci este sa mizezi pe favorit in meciurile in care exista o diferenta considerabila de valoare intre cei doi jucatori. Poti urmari analizele specialistilor online sau in cadrul emisiunilor TV pentru a gasi aceste meciuri.

Cel mai important detaliu din cadrul acestei strategii de pariuri tenis este cota. Astfel, va fi necesar sa gasesti meciuri in care favoritul este cotat intre 1.45 si 1.65. Apoi, trebuie doar sa pariezi pe victoria lui/ei.

Eficienta acestei strategii vine din faptul ca favoritii din tenis au o probabilitate mult mai mare de a-si invinge adversarul decat in multe alte sporturi. Cu toate acestea, “surprizele” pot aparea si in tenis, motiv pentru care cotele pe care trebuie sa le alegi sunt intre 1.45 si 1.65. Daca ai alege cote mai mici (1.20 – 1.30), ar fi foarte greu sa te bucuri de profit pe termen lung din acest tip de strategie.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Razvan
Mai multe articole din Lifestyle
Comments are closed.