Home Fashion La ce sa fii atent atunci cand cumperi o haina de blana naturala chinchilla: TOP criterii esentiale

La ce sa fii atent atunci cand cumperi o haina de blana naturala chinchilla: TOP criterii esentiale

Aflata in categoria bunurilor de lux, haina de blana naturala chinchilla reprezinta o investitie pe termen lung. Scumpa, dar fina si delicata, blana de chinchilla este usor de recunoscut si iese in evidenta in orice context. Designul unicat conceput in atelierele caselor de blanuri confera prestanta acestor blanuri, care ies din anonimat si pun in valoare personalitatea celor ce le imbraca. O poti combina cu orice tip de outifit, daca vorbim de o haina calitativa, care nu se poate rupe la orice atingere. Pe cat de scumpa, pe atat de pretentioasa este blana de chinchilla, ce necesita o croiala rezistenta si stabila. Iata la ce sa fii atent, atunci cand cumperi o haina de blana naturala de chinchilla, pe care vrei sa o folosesti pe termen cat mai lung.

 

  1. Bursa de la care a fost achizitionata

Materia prima folosita in crearea blanurilor determina calitatea hainelor. Este cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere, daca vrei sa platesti pretul corect. Cele mai cunoscute burse sunt cele de la Copenhaga (Kopenhagen Fur) sau din Helsinki (SAGA), dar exista si intermediari de piei din Danemarca, Germania, Marea Britanie, Grecia si Italia care vand materii prime de cea mai buna calitate. Exista o metoda sigura prin care poti verifica provenienta blanurilor: eticheta Furmark. Cumparand de la un magazin care este inclus in acest program global vei avea acces, in mod transparent, la orice informatie.

 

  1. Aspectul estetic al hainei de blana

Dincolo de calitatea si de rezistenta blanurilor, trebuie sa urmaresti criterii de ordin estetic, atunci cand cumperi o haina de blana de chinchilla. Aceasta piesa de lux trebuie sa se acomodeze perfect pe stilul tau vestimentar, dar si pe conformatia corpului tau, astfel incat sa te poti bucura – pe deplin – de potentialul ei. Degeaba ai in garderoba o haina de blana scumpa, daca nu iti face placere sa o porti la orice eveniment unde ti-ar putea pune in valoare personalitatea. Daca nu gasesti modelul perfect pentru tine, opteaza pentru proceduri de personalizare. Exista astfel de servicii puse la dispozitie de casele de blanuri din tara.

 

  1. Mediul de achizitie al hainei de blana

Extrem de important este mediul de achzitie, atunci cand vorbim de blanuri. Acesta face diferenta intre o investitie riscanta si una sigura, fiind un criteriu esential si prioritar. Alege magazinul de unde cumperi, efectiv, haina de blana, in functie de notorietatea lui, de vechimea de cand exista pe piata, dar si de perioada de garantie pe care ti-o poate acorda. Poate nu stiai, dar exista un magazin de lux in Romania care extinde perioada de garantie standard (de 30 de zile) prevazuta prin lege la 3 – 5 ani, pentru a castiga increderea clientilor. Acest magazin garanteaza pentru calitatea de top a produselor pe care le vinde.

 

 

 

Este vorba de Casa de Blanuri MG, locul de unde cumperi blanuri naturale de calitate premium

Casa de Blanuri MG este un mediu de achizitie de top in Romania, cunoscut de zeci de ani. Este un business transmis din generatie in generatie, care dateaza inca din anul 1939. Brandul se afla si in prezent in topul comerciantilor de lux din Romania, pentru ca toate hainele din blanuri naturale pe care le vinde respecta cele mai inalte standarde ale calitatii. Vesti bune! Urmareste magazinul online si gaseste reducerile!

 

Date de contact

Mobil: +40 07 27 22 52 62

E-mail: [email protected]

 

 

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Mihai
Mai multe articole din Fashion
Comments are closed.