Home Life Motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

Motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

0

motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

E frumos sa fii student. Plecand la scoala, te duci la facultate, unde gasesti multi prieteni noi, de asemeni, noi subiecte interesante si profesori simpatici. Dupa absolvirea facultatii vei primi profesia pe care ai visat-o, de exemplu, poti fi un inginer mecanic, pentru ca iti place tehnologia. Sau un medic pentru ca iti place sa descoperi “mecanismul” omului. Daca esti student poti sa primesti o bursa, cu care te poti distra.  De asemenea, exista caminul studentesc, si poti sa locuiesti in el, preferand sa nu mergi acasa, pentru ca la camin exista o distractie cu care nu te vei mai reintalni niciodata. E cool sa fii student.

De mult timp oamenii cred ca cei mai frumosi ani de viata, sunt anii de studiu. In timpul facultatii, viata este in plina desfasurare. Sunt organizate multe evenimente, la care nu esti obligat sa participi, dar esti fericit sa fii prezent. Nu mai esti elev si nici nu esti obligat sa inveti. Este alegerea ta si trebuie sa traiesti cu ea. In facultate, o atentie deosebita este acordata disciplinei si educatiei, care pe viitor va fi utila in viata. In facultate  exista diverse cercuri in care studentul poate alege ceea ce ii place. Poate, ca intr-o buna zi aceasta iti va fi la indemana si vei beneficia de ea, devenind una dintre abilitatile tale.

studentie

Studentie

In anii studentiei, devii mai responsabil, deoarece te intalnesti cu multe situatii diferite, cu care va trebui sa te descurci.  In facultate, iti faci multi prieteni diversi cu interese diferite.Viata studentului este plina de surprize. Daca astazi esti o persoana obisnuita, maine poti deveni cineva, trebuie doar sa vrei si sa incerci. 

Daca esti student, ai sansa sa devii tot ceea ce iti doresti cu adevarat.  Si in cele din urma,  daca esti student, esti plin de energie si vitalitate, pentru ca anii studentiei sunt cei mai frumosi ani ai vietii tale, ani de distractie alaturi de tineri.

Distribuie
Arată mai multe articole
 • Un cărucior bebe la înălțime

  Deși niciodată n-am privit plimbarea ca pe un lucru esențial în momentul în care în viața …
 • Comunicarea cu adolescentul

  Comunicarea cu adolescentul

  Comunicarea cu un adolescent nu este deloc usoara, poate fi frustanta atat pentru parinti …
 • Adolescentii si retelele sociale

  Adolescentii si retelele sociale

  Cred ca numai este nici un secret ca tinerii de azi isi petrec foarte mult timp pe retelel…
Arată mai multe articole ale autorului WebUrban
Mai multe articole din Life

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verifică și

Lucruri pe care sa le eviti cu o saptamana inaintea nuntii

Exista lucruri pe care o fata nu ar trebui sa le faca cu o saptamana inaintea nuntii. Iata…