Home Lifestyle Motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

Motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

motive pentru care ne-am dori sa fim iar studenti

E frumos sa fii student. Plecand la scoala, te duci la facultate, unde gasesti multi prieteni noi, de asemeni, noi subiecte interesante si profesori simpatici. Dupa absolvirea facultatii vei primi profesia pe care ai visat-o, de exemplu, poti fi un inginer mecanic, pentru ca iti place tehnologia. Sau un medic pentru ca iti place sa descoperi “mecanismul” omului. Daca esti student poti sa primesti o bursa, cu care te poti distra.  De asemenea, exista caminul studentesc, si poti sa locuiesti in el, preferand sa nu mergi acasa, pentru ca la camin exista o distractie cu care nu te vei mai reintalni niciodata. E cool sa fii student.

De mult timp oamenii cred ca cei mai frumosi ani de viata, sunt anii de studiu. In timpul facultatii, viata este in plina desfasurare. Sunt organizate multe evenimente, la care nu esti obligat sa participi, dar esti fericit sa fii prezent. Nu mai esti elev si nici nu esti obligat sa inveti. Este alegerea ta si trebuie sa traiesti cu ea. In facultate, o atentie deosebita este acordata disciplinei si educatiei, care pe viitor va fi utila in viata. In facultate  exista diverse cercuri in care studentul poate alege ceea ce ii place. Poate, ca intr-o buna zi aceasta iti va fi la indemana si vei beneficia de ea, devenind una dintre abilitatile tale.

studentie

Studentie

In anii studentiei, devii mai responsabil, deoarece te intalnesti cu multe situatii diferite, cu care va trebui sa te descurci.  In facultate, iti faci multi prieteni diversi cu interese diferite.Viata studentului este plina de surprize. Daca astazi esti o persoana obisnuita, maine poti deveni cineva, trebuie doar sa vrei si sa incerci. 

Daca esti student, ai sansa sa devii tot ceea ce iti doresti cu adevarat.  Si in cele din urma,  daca esti student, esti plin de energie si vitalitate, pentru ca anii studentiei sunt cei mai frumosi ani ai vietii tale, ani de distractie alaturi de tineri.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Lifestyle
Comments are closed.