Home Recomandari Pantofii la comanda sunt alegerea perfecta pentru orice mireasa

Pantofii la comanda sunt alegerea perfecta pentru orice mireasa

Pantofii la comanda sunt alegerea perfecta pentru orice mireasa

Atunci cand mireasa primeste inelul pretuit, este timpul sa se gandeasca la imaginea de nunta. Fiecare fata cu mult inainte de nunta stie deja ce model de pantofi trebuie sa comande. Desigur, 85% dintre mirese aleg intai rochia. Si acest lucru este justificat, deoarece rochia atrage aproape toata atentia.

Exista insa mirese care prefera rochii lungi, insa cand vad pentru prima data pantofii de nunta isi planifica designul rochiei numai pe baza modelului de pantofi. In acest caz nu trebuie sa iti faci griji cum sa prelungesti sau sa modifici rochia de mireasa.

Daca rochia va avea 2 tonuri de culoare si un corset cu monograme de dantela alba, atunci vei avea mai multe optiuni pentru comanda pantofilor de nunta. Poti comanda o pereche de pantofi albi din piele intoarsa pentru partea oficiala a nuntii si satinati cu pietre pentru partea de sala de nunta. Sau pantofi luminosi cu toc inalt pentru o sesiune de fotografie, iar pentru a dansa tarziu in noapte pantofi chic pe o platforma inalta.

pantofi mireasa

Pantofi mireasa

Acorda atentie decorului rochiei, mai ales daca o cosi la comanda. Orice elemente pot fi duplicat in designul pantofilor de nunta. Daca decizi stilul nuntii, trebuie sa stii si culoarea pantofilor. Acest lucru este deosebit de important daca familia ta respecta traditiile si este atenta la semne. De exemplu, daca te imbraci intr-o culoare stralucitoare cu centura mov, fusta piersica, corsetul in nuanta de cafea, dantela in culoarea mentei pe corset, atunci trebuie sa comanzi pantofi de nunta cu aceste elemente pe ei.

Motivul pentru care trebuie sa comanzi pantofii de nunta, este acela ca nu exista probabilitatea de a gasi pantofi gata facuti si confortabili, cu inaltimea corecta a calcaiului, culoarea si designul 100% cu cel al rochiei. Nuante de piele/suede pentru comenzi individuale sunt multe, dar pentru linistea ta, solutiile originale de culoare, trebuie sa fie coordonate in paralel pentru toate elementele.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.