Home Relatii Cateva rezolutii pentru cuplu in anul 2021

Cateva rezolutii pentru cuplu in anul 2021

Cateva rezolutii pentru cuplu in anul 2021

Cum ar fi daca in noul an, in 2021, am incerca sa evitam unele probleme sau unele conflicte inutile? Pentru ca, daca in fond, totul merge bine in cuplu, este de ajuns daca schimbam unele obiceiuri. Iata deci care sunt cele mai bune rezolutii pentru anul 2021 pentru a fi cei mai fericiti si cei mai senini in doi.

Ia mai mult initiativa

Nu trebuie sa astepti ca partenerul sa ia initiativa sa propuna sa faci asta. « Hai sa mergem la restaurant, sa facem dragoste, sa iesim in week-end »…. Deci fii cu cativa pasi in acest an in fata partenerului, incearca sa fii o persoana mai indrazneata si ia mereu initiativa, nu astepta de langa persoana de langa tine sa faca ea asta.

Continua viata dinainte de cuplu

Adica sa mai iesi cu prietenii la o bere, cu prietenele la cafea, sa continui sa te uiti la seriale sau sa mergi la fotbal. Deci trebuie sa continui cu obiceiurile si cu rutina dinainte. Daca esti in cuplu, nu inseamna ca viata ta sociala s-a incheiat. Pentru ca intr-o zi, ar fi pacat sa va reprosati unul altuia ca nu v-ati lasat sa fiti voi insiva.

Nu iti mai povesti viata prietenilor sau prietenelor

Uneori, simti nevoia sa te plangi prietenilori sau prietenelor si mai apoi regreti ca ai facut asta, deoarece te sfatuiesc sa va despartiti sa nu mai continuati. Nu-i asa? Dupa tot si toate, o iubesti pe persoana de langa tine cu tot cu defecte deci ai face bine sa le accepti.

Nu va mai comparati cu alte cupluri

Cei de langa tine par perfecti, fie in viata de zi cu zi, fie pe retelele sociale? La ei iarba este mereu verde, strugurii nu sunt acri, fac dragoste in fiecare dupa-masa, seara sau dimineata si nu se cearta deloc… nu te mai compara cu ei deoarece nu vei ajunge nicaieri si chiar nu ai cum sa stai cu ei non stop sa vezi cum se comporta unul cu altul.

Nu mai gandi in locul partenerului tau

Nu vrea sa mergeti in oras, nu vrea sa asculte problemele tale cu colegii, nu vrea sa faca dragoste… si nu iti mai imagina oare ce gandeste si oare ce crede.

Nu mai pune intrebari prostesti.

Ma iubesti? Ce parere ai despre prietena sau colega mea? Ai visat ca ma inseli vreodata? Cateva intrebari inutile care nu vor face altceva decat sa va enerveze.

Nu incerca sa schimbi persoana de langa tine. Iti vei pierde energie in mod inutil si pana la urma ramai cu dezamagirea.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Relatii
Comments are closed.