Home Lifestyle Cateva trucuri pentru a incepe asa cum trebuie acest an

Cateva trucuri pentru a incepe asa cum trebuie acest an

Cateva trucuri pentru a incepe asa cum trebuie acest an

In noul an, daca nu vrei sa stabilesti unele rezolutii, de care nu te tii oricum, cel mai bine ar fi sa incerci sa apelezi la unele trucuri care te vor ajuta sa incepi asa cum trebuie acest an.

Iata deci care sunt gesturile concrete la care trebuie sa apelezi pentru ca viata ta sa devina mai buna.

Scrie o scrisoare

Poti inerca sa incepi anul scriindu-ti o scrisoare. Gandeste-te la toate lucrurile care ti s-au intamplat in 2020 si fa un bilant. Dar incearca sa pui in evidenta doar lucrurile pozitive. Incheie scrisoarea cu anumite urari si dorinte pe care le ai pentru noul an. Pune-o in plic si in cutie alaturi de decoratiunile de Craciun pentru a o citi la sfarsit de an. Un nou ritual de instaurat deci!

Gaseste ceea ce vrei sa fii

Facand exercitiul precedent, cu scrisoarea, vei sti mai usor de iti doresti de la tine in acest an. Vrei sa fii mai mult- adauga o calitate si mai putin- adauga un defect.

Eliberereaza-te de lucrurile din jur

Putina ordine te va ajuta sa te lansezi in noul an cu un spirit mai lejer. Daca locuinta ta este supraaglomerata, la fel este si spiritul tau. Fa ordine peste tot si te vei simti mai bine. Asta e sigur.

Profita mai mult de dimineata

Poate nu folosesti pe deplin dimineata in folosul tau. Daca te vei trezi dimineata devreme vei reusi sa faci tot ceea ce iti propui si vei incepe ziua exact asa cum vrei.

Stabileste clar care iti sunt obiectivele

Daca ai obiceiul sa iti stabilesti o multime de rezolutii si sa nu te tii de niciunul pana la urma, a venit momentul sa stabilesti clar doar cateva obiective.

Ai nevoie de un lucru nou pe care sa il inveti

Invatand si stimulandu-ti creierul iti vei stimula in acelasi timp si energia. Fie ca vorbim despre o noua limba, despre un nou program, despre o noua cultura sau o noua tara… mereu ai ceva de invatat.

Renunta la un prost obicei. Ei bine, da

Toata lumea are mai multe sau doar unul. In loc sa vrei sa elimini mai multe, mai bine fixeaza-te pe unul singur. Unul singur care merita atentia ta. Dupa ce l-ai eliminat din viata ta, poti sa alegi inca unul.

Amelioreaza un bun obicei

Daca ai inserat in viata ta mai multe obiceiuri bune, cel mai bine ar fi sa incerci sa ameliorezi unul. Continua tot asa si vei avea doar obiceiuri bune in viata ta.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Lifestyle
Comments are closed.