Home Recomandari Cum creezi o gradina in propriul balcon

Cum creezi o gradina in propriul balcon

Cum creezi o gradina in propriul balcon

Stiai ca poti recrea o priveliste verde schiar in propriul tau balcon? Indiferent daca ai o terasa mica ii poti schimba total aspectul folosind gazon artificial.

Balconul tau va fi readus la viata, in plus gazonul artficial nu trebuie taiat sau ingrijit, are durata de viata mare si este perfect pentru casa, copii si animale de companie.

gazon-artificial-balcon

Propria gradina pe terasa blocului

Un proiect usor de realizat si nu necesita investitie forte mare. Poti avea propria gadina, locul perfect pentru o escapada in mijlocul naturii. Nu toti locuiesc la casa pentru a putea amenaja o gradina asa cum isi doresc, aceasta solutie este perfecta pentru ei, asigura aer proaspat si un loc perfect de relaxare sau pentru a primi oaspetii. Plantele si gazonul artificial vor oferi aspectul unei curti.

Gazonul ornamental va reduce caldura emanata de beton in zilele calduroase. Foloseste-ti imaginatia, adauga o fantana, o pergola si mobilier pentru terasa pentru a crea un spatiu de locuit complet functional in aer liber.

Daca ai copii acest spatiu ii va face sa se simta liberi si vor avea aer curat. Terasa tapitata cu gazon artificial ii va proteja de cazaturi si le va oferi locul perfect unde pot sa zburde cat vor.

Nu trebuie sa iti faci probleme, gazonul ornamental este un material non-toxic, astfel copiii se pot juca in siguranta pe el.

Daca lociesti la curte stii foarte bine cat de greu este sa intretii o gradina, apa consumata, tuns iarba. Si aici gazonul artificial iti poate fi de ajutor, este rezistent si asigura un aspect frumos.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.