Home Lifestyle Cum poti avea mai multa incredere in tine

Cum poti avea mai multa incredere in tine

Cum poti avea mai multa incredere in tine

5 modalitati simple prin care poti avea mai multa incredere in tine

Cum poti avea mai multa incredere in tine? Poate sa para un lucru destul de dificil, deoarece nu este un lucru innascut, dar este un lucru care se invata si se antreneaza.

Tu cum stai cu increderea? Ai incredere in tine? Sau ai mereu acea voce in cap care iti spune mereu ca nu ai fost la inaltimea asteptarilor, ca ar fi trebuit sa faci asta sau ca nu vei reusi niciodata sa faci un anumit lucru.

Stima de sine si increderea in propria persoana sau propriile forte sunt doua lucruri pretioase. Si sunt lucuri care se pot lucra si antrena de-a lungul timpului. Iata cum.

Micile ritualuri de care ai nevoie. Unii dintre noi, inainte de o sedinta sau de un examen, avem mici manii- un tricou preferat, un pix care ne poarta noroc, o anumita bautura….iar aceste mici ritualuri sunt cele care ne pot ameliora performantele, ne pot ajuta sa avem mai multa incredere si ne ajuta sa reducem din anxietate.

Putem avea mai multa incredere in noi dobandind unele competente noi. Un lucru care poate parea ciudat, dar nu e. O noua competenta sau un lucru nou invatat ne poate ajuta sa avem mai multa incredere in noi. Invatand deci o limba noua, sa gatim anumite specialitati sau invatand programare sau alte lucruri interesante, vom avea mai multa incredere in noi.

Postura este esentiala pentru a avea mai multa incredere in sine. Atunci cand adoptam o postura plina de putere, putem avea mai multa incredere si sa ne simtim mai bine. Ne simim mai bine, reusim mai usor din punct de vedere profesional… deci ridica barbia si stai doar cu pieptul in fata!

Un selfie sau mai multe reprezinta cea mai buna idee pentru un plus de incredere. Selfie-urile pot sa fie deci cele mai utile. Sunt cele care ne pot ajuta sa acceptam imaginea noastra, sa ne familiarizam cu corpul nostru, cu propriile gesturi sau reflexii si sa avem un anumit sentiment de control asupra lumii. Deci sa ne iubim mai mult si sa avem o mai buna stima de sine.

Sa fii cel mai bun prieten al tau- cea mai buna modalitate de a avea mai nulta incredere in tine. Daca cel mai bun prieten sau cea mai buna prietena a ta, ar trece printr-o pasa mai grea, ce i-ai spune? Cum te-ai comporta pentru a ajuta aceasta persoana sa se simta mai bine? Cel mai adesea suntem mult mai duri cu noi decat cu apropiatii si acest lucru ar trebui sa se schimbe.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Lifestyle
Comments are closed.