Home Recomandari Obtine fisa medicala rapid, ultimul pas inainte de angajare!

Obtine fisa medicala rapid, ultimul pas inainte de angajare!

Toata lumea stie ca schimbarea locului de munca poate fi o adevarata provocare! Este nevoie de rabdare, ambitie, perseverenta si mult curaj. Trebuie sa recunosti, nu orice poate renunta la un loc de munca confortabil pentru a face saltul catre indeplinirea adevaratului vis.

Daca esti pe punctul sa faci acest lucru, este util sa stii ca, cel mai probabil, ultimul pas inainte de a semna noul contract de munca este sa obtii fisa medicala care atesta faptul ca esti apt de munca. Stai linistit! Ai trecut prin multe, nu trebuie sa iti bati capul si cu acest aspect. Specialistii de la Standard Med, cu site-ul fisamedicala.info, loc in care poti gasi si fisa medicala pentru permis auto, se vor ocupa de toate. La randul tau, tu trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli si rapizi.

Ce este aceasta fisa?

Un astfel de document reprezinta o lista cu analize medicale complete si relevante pentru angajati si angajatori. Documentul poate fi solicitat periodic sau in momentul in care are loc o schimbare in viata ta profesionala.

Medicina muncii este specializarea care se ocupa de aceasta latura si monitorizeaza modificarile survenite in starea de sanatate fizica si psihica a angajatilor, in stransa legatura cu factorii de risc la care acestia sunt expusi in plan profesional.

Cand ai nevoie de fisa medicala?

Pentru inceput, este util sa stii care sunt situatiile in care este posibil sa ti se solicite acest act. El este necesar in momentul in care urmeaza sa intri in campul muncii, sa iti schimbi locul de munca, sa iti reiei activitatea, sa fii autorizat pentru diverse profesii sau sa sustii concursuri pentru ocuparea anumitor functii (agent de securitate, detectiv particular, conducator auto, lucrator la inaltime sau in tura de noapte).

Solicita o programare

Din fericire, traim vremuri care nu mai necesita prezenta fizica pentru orice mic detaliu. Prin urmare, daca nu ai timp si iti este mai usor sa faci acest lucru de la distanta, nu este nevoie sa vii pana la sediul clinicii doar ca sa te programezi. In schimb, poti sa intri pe site-ul www.fisamedicala.info, sa accesezi sectiunea “Fise si analize medicale” si sa selectezi “Fisa Medicala Angajare”.

Vei fi redirectionat pe o noua pagina in josul careia vei putea identifica usor rubrica “Solicita o programare”. Completeaza campurile colorate in albastru cu numele tau, numarul de telefon, adresa de email si selecteaza ziua in care ti-ai dori sa vii la consultul medical. Daca preferi o programare telefonica, o poti face la unul dintre numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950.

Ce se intampla la clinica?

Sediul Standard Med este situat pe bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, in sectorul 2 din Bucuresti. Aici va trebui sa te prezenti in ziua in care te-ai programat, cu 15 minute inainte de ora stabilita, pentru a evita aglomeratia.

In functie de domeniul in care profesezi, examenul de medicina muncii poate cuprinde: examen clinic general, examen oftalmologic, EKG, glicemie, examen psihiatric, spirometrie, hemograma, examen psihologic, audiograma, dar si alte analize. Preturile pentru aceste servicii variaza intre 60 si 100 de lei.

Prin urmare, poti observa cu usurinta cat de simplu este sa obtii fisa medicala pentru angajare! Acum esti mai aproape sa-ti indeplinesti visul!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Razvan
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.