Home Relatii Lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata despre fostul

Lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata despre fostul

Lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata despre fostul

Te-ai despartit recent de iubitul tau? Daca relatia te nemultumea si inca mai esti furioasa pe modul in care partenerul tau te-a tratat trebuie sa iti acorzi timp pentru a te vindeca. Sa il vorbesti urat pe la cunostinte si pe la prieteni nu este o solutie.

Trebuie sa intelegi  ca fiecare om are propriul stil de viata si daca el nu face ceea ce spui tu asta nu iti da dreptul sa il critici.

Dupa o despartire nu este recomandat sa spui urmatoarele lucruri despre fostul tau iubit:

Nu face sex bine
Oricat de furioasa ai fi nu este bine sa iti vorbesti fostul iubit de rau. Mai ales in privinta sexului care este un subiect atat de delicat. Este de prost gust sa vorbesti despre momentele voastre intime in prezenta altor persoane.

Te trata urat
Daca era atat de rau atunci de ce ai mai ramas langa el. Cu siguranta au fost si momente frumoase dar pe care acum nu ti le amintesti. Daca chiar te trata urat atunci nu trebuia sa stai langa el toata perioada de timp. Trebuie sa fii atenta la aceste semnale de alarma chiar daca esti indragostita.

Inca il mai iubesti
Este firesc ca o dspartire sa fie dureroasa dar asta nu inseamna ca trebuie sa le spui cunostintelor si prietenilor ca inca iti mai iubesti fostul iubit. Odata cu timpul semntimentele tale pentru el se vor stinge si vei putea  iubi din nou. Trebuie doar sa ai rabdare cu tine si vei vedea ca totul va redeveni la normal.

Secretele pe care ti le-a marturisit
Ce iubitul tau ti-a destainuit in momentele in care voi erati in relatii bune nu trebuie sa le spui celorlati dupa ce v-ati despartit. Daca ti-a impartasit secretele inseamna ca a avut incredere in tine si chiar daca acum nu va mai intelegeti nu inseamna ca trebuie sa ii dezvalui secretele.

Trasaturile sale negative
Orice om are atat calitati cat si defecte. Acum ca nu mai sunteti impreuna nu este firesc sa te axezi doar pe defectele sale.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Relatii
Comments are closed.