Home Relatii Lucruri pe care sa le eviti cu o saptamana inaintea nuntii

Lucruri pe care sa le eviti cu o saptamana inaintea nuntii

Lucruri pe care sa le eviti cu o saptamana inaintea nuntii

Exista lucruri pe care o fata nu ar trebui sa le faca cu o saptamana inaintea nuntii. Iata cateva dintre acestea:

Sa imprumuti bani unui prieten sau rudelor
Ar putea parea ca faci o favoare si o fapta buna, dar totul se poate termina prost. Poate ca ai mai multi bani si poti ajuta. Dar, in timp, poate strica totul. Desigur, daca are nevoie de ajutor cu un tratament, atunci va fi imoral sa refuzi. Insa, daca cere bani pentru lucruri marunte, atunci nu-l incuraja.

Sa iei un imprumut pentru voi
Datoriile sunt un lucru periculos, chiar si pentru un cuplu cu experienta. Plata unui imprumut poate deveni o povara insuportabila. Incerca sa renunti la imprumut, daca nu este o necesitate.

Sa inventezi nume pentru viitorii tai copii
E foarte dulce si romantic, daca nu o iei in serios. Desigur, poti visa despre ceea ce doreste inima ta, dar invata sa iti controlezi emotiile. Daca dorinta nu se implineste foarte curand, nu trebuie sa te simti ranita.

Sa rezolvi toate problemele, inclusiv pe ale sale
Lasa barbatul sa se descurce singur cu problemele. Il poti intreba, sustine, sfatui. Insa, de indata ce vei incepe sa rezolvi singura problemele, o vei face intotdeauna. Acest lucru se aplica si pentru perioada prieteniei.

Tattoo cu numele lui
Esti gata sa-i dai inima, ce mai conteaza o bucata de piele. Increderea ca el este singurul, poate trece in curand. De indata ce dragostea trece, vei intelege ca este mult mai usor sa il indepartezi din inima decat sa-i stergi numele de pe piele.

Sa nu te ingrijesti
In saptamana dinaintea nuntii, nu manca foarte mult pentru ca alfel, nu vei arata bine in rochia de mireasa. De asemenea, nu trebuie sa te neglijezi. Ai grija de pielea ta, parul si unghiile tale, aplicand masti si facand diferite tratamente cosmetice. In ziua nuntii, trebuie sa fii stralucitoare.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Relatii
Comments are closed.