Home Recomandari Servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Bucuresti

Servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Bucuresti

Cu toate ca nici un sofer nu isi doreste sa aiba vreo problema cu autoturismul pe care il conduce, mai ales atunci cand este la drum, astfel de situatii pot aparea. Iar daca te grabesti sa ajungi la destinatie sau sa rezolvi diferite probleme, o astfel de situatie poate deveni un adevarat cosmar. Intr-o astfel de situatie deloc placuta orice sofer trebuie sa aiba in vedere serviciile de tractari auto Bucuresti. Exista foarte multe firme specializate in a oferi astfel de servicii. Prin urmare ai de unde alege firme in domeniul tractarilor auto pentru a porni cat mai repede la drum.

Serviciile de asistenta rutiera

In cazul in care ai ramas cu masina pe marginea drumului si urmeaza sa apelezi la serviciile de tractari auto primul lucru la care te gandesti este la ce service auto sa mergi. Insa trebuie spus ca exista anumite probleme sau defectiuni care pot fi rezolvate chiar la fata locului de catre mecanicii firmei de remorcari auto. In acest caz vorbim despre serviciile de asistenta rutiera.

Aceste servicii ofera rapiditate si promptitudine in rezolvarea defectiunilor la autoturism astfel incat in cel mai scurt timp sa poti porni la drum. Si acest lucru fara a avea nevoie de remoarcarea autoturismului sau de transportul acestuia pe platforma.

Un alt avantaj al serviciilor de asistenta rutiera este reprezentat de preturile mai mici pentru astfel de servicii comparativ cu preturile pentru serviciile de remorcari auto.Avand in vedere aceste aspecte este foarte important ca atunci cand urmeaza sa te adresezi unei firme de tractari auto Bucuresti sa te asiguri ca vei putea beneficia inclusiv de asistenta la fata locului.

Serviciile de tractari auto

Daca motivul pentru care ai ramas cu masina pe marginea drumului nu poate fi rezolvat la fata locului si daca este nevoie de expertiza unor mecanici de la un service auto, atunci nu iti ramane decat sa apelezi la serviciile de remorcare auto. Aceste servicii presupun deplasarea unei masini de interventie la locul unde ai ramas cu masina in drum. Ulterior masina este ridicata pe platforma sau „agatata” de masina de interventie pentru a fi remorcata la un service auto specializat.

Tractarea auto oferita de o firma profesionista inseamna garantia faptului ca autoturismul tau este pe maini bune. Masinile de interventie din dotare sunt autorizate ISCIR si sunt verificate periodic pentru a respecta normele tehnice in vigoare.

In acelasi timp mecanicii si personalul de interventie este instruit pentru a manevra echipamentele din dotare. Nu in ultimul rand firmele profesioniste din domeniul tractarilor auto dispun de asigurare. Astfel ca orice dauna care poate interveni pe durata manevrelor efectuate de personalul firmei de tractari auto Bucuresti va fi acoperita de asigurarea firmei de tractari si asistenta rutiera.

In concluzie, pentru a nu avea surprize atunci cand ramai cu masina pe marginea drumului este indicat sa ai la indemana datele de contact ale unei firme de tractari auto si asistenta rutiera. Pentru astfel de servicii in Bucuresti si in judetul Ilfov poti gasi mai multe detalii pe tractari.eu.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.