Home Sanatate Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

De obicei sforaitul se produce cand narile sunt astupate si aerul este impiedicat sa intre pe nas sau pe gura, sau atunci cand tesuturile se relaxeaza in timpul somnului si vibreaza la trecerea aerului prin caile respiratorii.

Daca suferiti de alergii sezoniere sau infectii ale sinusurilor, atunci se poate produce sforaitul in timpul somnului.

O alta cauza care provoaca sforaitul , provine de la folosirea pilulelor de somn , sau de la alcool.

Cand muschii dintre limba si gat , devin foarte relaxati , se intampla sa apara sforaitul, in timpul somnului.

O data cu inaintarea in varsta , muschii gatului devin mai relaxati si riscul aparitiei sforaitului este mai mare.

De asemenea, persoanele care sufera de obezitate, prezinta si probleme legate de sforait , datorita tesutului gras , din spatele gatului si pierderea in greutate i-ar ajuta extrem de mult.

A dormi intr-o camera separata , fata de partenerul tau, nu este o solutie.

Sforaitul, ca si oricare alta problema, poate fi tratata si astfel iti imbunatatesti viata in cuplu , sanatea, somnul , viata ta in general.

Sforaitul si efectele lui asupra sanatatii

Sforaitul poate avea efecte negative asupra sanatatii si cel mai grav lucru, care se poate intampla este apnea, lipsa respiratiei, pentru mai bine de 10 secunde.

Pot aparea alte simptome , probleme ale inimii, somnul nu mai este profund , totul se poate transforma intr-un stres general.

Se gasesc suplimente naturale care ajuta in vindecarea de sforait. Unii oameni , nu sunt incantati de ideea de a lua medicamente pentru a nu mai sforai , astfel incat , aceste suplimente naturale, pot fi de mare ajutor.

Unul din suplimentele naturale cel mai des folosite, este spreiul , care are in componenta , ingrediente naturale si poate fi folosit , inainte de culcare.

Ca un lubrefiant, acest sprei, ajuta asupra orificiilor nazale, micsorand sforaitul si astfel cuplurile pot dormi impreuna , fara ca cineva sa mai aiba senzatia ca a fost exilat. Persoana care va folosi acest sprei , va respira mai bine ca inainte .

Un alt supliment natural impotriva sforaitului este o tableta , facuta din plante medicinale, care indeparteaza aceasta problema legata de sorait.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Raluca
Mai multe articole din Sanatate
Comments are closed.