Home Recomandari Super SOCO TC MAX – Mobilitate electrica la superlativ

Super SOCO TC MAX – Mobilitate electrica la superlativ

Traficul in marile orase a devenit insuportabil in zilele noastre. Pe langa aglomerari si cozi la semafoare zilnic cautam un loc de parcare in centrul orasului.Acest lucru are o rezolvare imediata si este la indemana oricarui sofer: trecerea la scuter! Iar daca nu ai timp de revizii, mentenanta sau chiar ti-e groaza de a alimenta zi de zi un scuter poti face trecerea la un scuter electric avand astfel un cost de doar 1 leu pentru 50 de km parcursi.

e-scutere a adus scuterele electrice de calitate pentru prima data in Romania în luna mai 2018, scutere care oferă o serie de caracteristici nemaîntâlnite pe niciun alt scuter electric: tracking prin GPS, alarmă și notificări pe smartphone, cruise control, protecții multiple anti-furt precum și o aplicație pentru iPhone și Android prin care puteți vedea autonomia rămasă, statusul bateriei, ultimele trasee efectuate precum si alte informatii importante despre scuterul dvs.

În prezent un asemenea scuter electric se poate achiziționa începând de la 1490 euro + TVA iar câștigul dvs. este triplu: mai putin timp petrecut în trafic, loc de parcare garantat și un cost de doar 1 leu pentru 50 de km parcurși în oraș. Nici nu mai menționăm designul premiat internațional de renumite publicații de specialitate cum ar fi Reddot sau iDesign.

Iar daca ai si categoria A de permis (sau A1/A2) poti trece la o motocicleta electrica!Pentru prima data in Romania avem la dispozitie o motocicleta electrica care atinge o viteza de 95km/h si ofera o autonomie de peste 100 de kilometri, aceasta se numeste Super SOCO TC MAX si se poate achizitiona prin Programul RABLA la numai 2690 EUR, pretul de catalog fiind in acest moment 4890 EUR.

Important de stiut estesifaptul ca acum puteti achizitiona aceste scutere electrice in rate prin parteneriatul nostru cu TBI Bank.Pentru a conduce scuterele noastre electrice pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie. Conform reglementărilor privind circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care deţin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce şi scutere.

Conform Art.24.1, litera d), „permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM“.Vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele noastre, a consulta ultima ofertă de prețuri, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revoluție urbană.

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Dragos
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.