Home Recomandari Alege un fiset metalic care se pliaza pe nevoile firmei tale! Iata cum sa-l personalizezi!

Alege un fiset metalic care se pliaza pe nevoile firmei tale! Iata cum sa-l personalizezi!

fiset metalic

Contractele, facturile si celelalte documente organizate in dosare si bibliorafturi sunt decisive pentru buna functionare a oricarei institutii. Din acest punct de vedere, organizarea acestor acte va avea un impact deosebit asupra activitatii echipei, intrucat eficienta si productivitatea depind de o organizare cat mai buna a intregului mediu de lucru.

Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, un fiset metalic poate fi solutia optima de depozitare a tuturor informatiilor esentiale pe suport de hartie, dar si a multor obiecte si produse de papetarie si birotica. Din perspectiva utilitatii, un astfel de produs se deosebeste de restul pieselor de mobilier metalic (vestiare, dulapuri etc.) atat ca forma si dimensiuni, cat si la nivelul compartimentarii.

Astfel, vestiarele metalice vor acomoda cel mai bine incaltaminte, imbracaminte, echipament sportiv si obiecte personale, iar diversele tipuri de dulap metalic vor fi potrivite pentru depozitarea sculelor si uneltelor, aparaturii si diferitelor produse, medicamentelor, substantelor periculoase, obiectelor de curatenie si multe altele. Un fiset metalic, in schimb, este special conceput pentru acomodarea in mod eficient a bibliorafturilor, dosarelor si documentelor.

Unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie, birotica si mobilier de birou din Romania, Viamond, cuprinde in catalogul de produse zeci de modele de fiset metalic si optiuni de personalizare a pieselor de mobilier destinate depozitarii.

Fisetele din tabla de otel puse la dispozitie de acest distribuitor au dimensiuni cuprinse intre 800 x 350 x 600 de milimetri (un volum de 0,16 metri cubi) si 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri (un volum de 0,72 metri cubi) cu una sau doua usi, in functie de model. In ceea ce priveste compartimentarea, piesele de mobilier din aceasta gama sunt prevazute cu 1 pana la 4 polite care pot sustine greutati cuprinse intre 35 si 60 de kilograme.

De ce sa alegi un fiset metalic in detrimentul unuia din PAL sau plastic?

Daca vrei ca investitia ta sa fie una inteligenta pe termen lung, piesele de mobilier robuste sunt alegerea potrivita. Astfel, un fiset metalic va fi solid, rezistent si va avea o durata de viata indelungata. Fiecare produs din oferta Viamond este rezistent la: contactul cu lichidele, caldura umeda si uscata, lumina directa a soarelui, impact mecanic, inchiderea si deschiderea frecventa a usilor, coroziune, zgariere si schimbari dese de temperatura.

Cu toate ca nu sunt cele mai spectaculoase piese de mobilier din privinta aspectului, trebuie sa stii ca poti alege un fiset metalic cu usi vopsite in gri clasic, albastru, verde, galben, rosu sau portocaliu. Cat despre pret, acesta porneste din jurul valorii de 500 de lei si creste in functie de dimensiunile si dotarile modelului care se potriveste necesitatior tale.

Dotari standard si optiuni de personalizare

De obicei, in dotarea standard a unui model de calitate se regasesc urmatoarele:

– rafturi reglabile pe inaltime;

– usi batante dublu ranforsate, prevazute cu fante de aerisire in partea superioara si inferioara si nervuri longitudinale pentru o rezistenta sporita;

– balamale interne antiefractie cu perimetrul frontal rotunjit;

– caseta de valori sau seif.

Fiecare birou sau mediu de lucru are necesitati specifice in functie de domeniul de activitate, numarul de clienti, spatiul disponibil si altele. Tocmai de aceea, Viamond iti da posibilitatea de a personaliza fisetele metalice cu urmatoarele dotari optionale premium:

– soclu;

– kit picioare reglabile;

– protectii anticoroziune din plastic pentru picioare;

– cheie Master – asigura deschiderea tuturor usilor pentru fisetele pe care le-ai achizitionat;

– usi din HPL cu grosimea de 8mm;

– usi din MDF cu grosimea de 18mm;

– diverse sisteme de siguranta (maner antiefractie, maner cu inchidere din doua miscari, inchidere in 3 puncte, cifru mecanic, cifru electronic, cu moneda etc).

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Razvan
Mai multe articole din Recomandari
Comments are closed.