Home Uncategorized Profita de oferta 3X si cumpara trei modele de fiset metalic la reducere!

Profita de oferta 3X si cumpara trei modele de fiset metalic la reducere!

fiset metalic

Un fiset metalic reprezinta o piesa de mobilier ideala pentru depozitarea dosarelor si a obiectelor de lucru dintr-o companie. Totusi, in unele situatii, un singur model s-ar putea sa nu fie suficient de spatios. Profita de oferta 3x de la Office Class si achizitioneaza aceste produse la preturi reduse!

Ce fisete metalice sunt disponibile la promotie?

Modelele care se vand in pachete de 3 bucati au dimensiunile de 900x400x1800mm, iar greutatea lor neta este de 38.3 kilograme. Structura unui astfel de produs este realizata din tabla de otel de 7mm, ceea ce-l face practic pentru utilizarea comerciala si cea industriala.

In interior exista 4 polite reglabile pe inaltime, unde se pot amplasa informatiile despre angajati, clienti si obiectivele de business pe termen lung. Pe langa organizare, datele disponibile sunt utile si in procesul de contabilitate.

Livrarea produselor are loc in stare complet asamblata, astfel incat nu mai este necesar sa cauti pe cineva care sa se ocupe de realizarea acestei etape. In schimb, toate elementele din fiecare fiset metalic sunt deja sudate si nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu erorile ce ar putea interveni in timpul aceluiasi proces. De asemenea, fiind vorba de o comanda mare, transportul este gratuit pana la usa biroului tau.

Ce caracteristici prezinta aceste modele?

Fiecare polita din aceste fisete metalice suporta o greutate de pana la 35 de kilograme. Astfel, se pot amplasa inclusiv cutii cu scule sau unelte, precum si obiecte voluminoase. Produsele sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale, ceea ce inseamna ca nu prezinta riscuri la locul de munca.

Sistemul de inchidere la un astfel de fiset metalic este de tipul sus-jos, existand si o incuietoare cu 2 chei. Drept urmare, stii sigur faptul ca nimic nu ajunge pe mana persoanelor neautorizate. O alta caracteristica utila este tratamentul ignifug de pe vopsea. Acesta protejeaza mobilierul la contactul cu focul, prelungindu-i durata de viata in cazul unui incendiu.

Cat costa un pachet de 3x fisete metalice?

Un pachet de 3 fisete metalice Eco+ costa in total 2 898,83 lei. Acest pret contine TVA si are aplicata o reducere de 924,64 lei. Daca insa nu dispui de toti banii, poti efectua plata in 3 rate fara dobanda. Dupa ce completezi formularul in pagina securizata a procesorului de plati, vei avea la dispozitie aceasta optiune.

Procesul are loc prin intermediul programului Star, emis de Banca Transilvania. Sistemul detecteaza in mod automat daca dispui de un card eligibil pentru plata in rate la un fiset metalic si afiseaza in mod direct lista cu numarul acestora.

Se pot utiliza si carduri de la alte banci, dobanda fiind de 0%. Spre exemplu, prin intermediul cardului de credit BCR sunt inscrisi automat toti clientii care l-au folosit. O alta posibilitate este sa utilizezi un card de credit de la BRD sau Alpha Bank. Indiferent de preferinte, extrasul de cont iti aminteste de fiecare data cat trebuie sa platesti in luna curenta si suma ratelor viitoare.

De ce sa achizitionezi mobilier din metal?

Desi multe persoane prefera mobilierul din lemn sau din plastic datorita preturilor reduse, acesta nu este singurul criteriu pe care trebuie sa-l iei in calcul atunci cand faci o asemenea investitie. Un fiset metalic rezista mai bine in timp si dispune de sisteme de siguranta avansate, ceea ce il face util in orice firma. Alege un pachet promotional din cele de mai sus si te poti bucura si tu de avantajele mobilierului din metal!

Distribuie
Arată mai multe articole
Arată mai multe articole ale autorului Razvan
Mai multe articole din Uncategorized
Comments are closed.