Chiar daca este pregatita cu maxima dedicatie de catre un maestru bucatar, orice mancare isi va pierde din savoare, atunci cand nu este pastrata in cele mai bune conditii. Temperatura corecta este un element fundamental, din acest punct de vedere. Daca ea nu este respectata, atunci gustul si textura pot sa aiba de suferit.
Pentru a evita astfel de probleme, exista o gama diversificata de echipamente HoReCa avand rolul de a pastra o temperatura constanta a diferitelor preparate culinare, intre momentul in care sunt scoase din cuptor si cel in care ajung pe masa ori in mainile consumatorului.
Fresco furnizeaza echipamente pentru bucatariile profesionale inca din 1992, astfel incat a inteles deplin nevoile fiecarui restaurant si a optat constant doar pentru produse de cea mai buna calitate. Prin urmare, va pune la dispozitie o gama variata de echipamente HoReCa pentru mentinere la cald. Provenite de pe platforma internationala Virtus Group GmbH, ele va ofera astfel garantia calitatii si a durabilitatii.
Produsele prezinta si avantajul de a fi usor de utilizat, datorita designului intuitiv. Prin urmare, ele pot fi utilizate fara probleme chiar si de catre angajatii aflati la inceput. Astfel, reusesc sa ofere maxima siguranta bucatariei restaurantului pe care il detineti sau il administrati.
Planuri calde
Acestea pot fi simple sau cu suprastructura si cu doua sau trei lampi cu halogen. Realizate din sticla tratata termic, au o capacitate intre 1 si 3 cuve GN si o temperatura de lucru intre 0 si 90 de grade Celsius. Sunt disponibile la preturi cuprinse intre 576 si 2 316 lei.
Lampi de pastrare la cald
Extrem de eficiente, aceste echipamente HoReCa pot fi montate fie pe tavan, fie pe un cadru din otel inoxidabil. In functie de produsul ales, numarul lampilor variaza intre 1 si 3. Au culoarea aluminiului si fiecare dintre ele incalzeste o cuva GN. In acest moment, in magazinul online Fresco.ro sunt disponibile lampi cu infrarosu si cu montare cu acoperis la pretul de 1 862 de lei (varianta cu 3 lampi), respectiv 1 400 de lei (varianta care incalzeste doua cuve GN).
Module de sertare pentru mentinere la cald
Aceste produse au o capacitate de una pana la doua cuve GN si permit o temperatura de lucru de pana la 90 de grade Celsius. In acest moment, le puteti achizitiona la preturi cuprinse intre 4 036 si 5 677 de lei.
Statii incalzire de expunere si transare
Aceste echipamente HoReCa pentru bucatarii profesionale sunt dotate cu doua lampi cu halogen si prevazute cu sistem anti-stranut. Au capacitatea de doua cuve GN si permit o temperatura de lucru cuprinsa intre 30 si 90 de grade Celsius. Pot fi cumparate la preturi cuprinse intre 2 720 si 3 267 de lei.
Carucioare termice tip banquett
Ideale pentru bucatariile restaurantelor mari, acestea pot gazdui intre 6 si 15 cuve GN in acelasi timp. Sunt disponibile la preturi cuprinse intre 4 728 si 6 093 de lei.
Pentru a studia intreaga oferta de echipamente HoReCa, vizitati magazinul online Fresco.ro! Veti gasi solutiile potrivite pentru bucataria proprie si veti afla si diferitele oferte care va stau la dispozitie, precum garantia inclusa in pret!